20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCu masina in padure

Cu masina in padure

Doua spectaculoase accidente de circulatie, soldate din fericire doar cu avarierea autoturismelor implicate, s-au petrecut duminica, in judetul Dolj.


In jurul orei 11.30, pe DN 56, bucuresteanul Dan Radoi se deplasa dinspre Calafat catre Craiova la volanul unui autoturism Skoda Octavia. In timp ce traversa padurea Perisor, anvelopa stânga spate i-a explodat, iar masina a derapat, parasind soseaua si intrând in padure, unde s-a rasturnat. Autoturismul a fost avariat in proportie de 70%, iar conducatorul auto a fost transportat la Spitalul de Urgenta Craiova pentru ingrijiri medicale, dar a refuzat internarea.


In aceeasi zi, Victor Gheorghe, de 41 de ani, din Craiova, conducea un autoturism marca BMW, pe raza satului Moflesti, comuna Talpas. Angajându-se in depasirea unei carute, soferul a pierdut controlul directiei si a intrat in coliziune cu un capat de pod, de pe marginea carosabilului. In urma impactului, autoturismul a fost avariat in proportie de 50%, iar soferul a fost ranit usor. Impreuna cu conducatorul auto a fost dus la spital cu ambulanta si Danut Bocsaru, pasagerul de pe bancheta din spate, care parea destul de ametit dupa accident. La spital, cadrele medicale si-au dat seama ca starea lui Bocsaru nu era cauzata de un traumatism, ci… de consumul de alcool.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII