21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalBere Gratis a lansat un nou videoclip

Bere Gratis a lansat un nou videoclip

„Speranta din priviri“ e cea mai recenta creatie a formatiei Bere Gratis (foto), o piesa in stilul celor care i-au impus pe baieti pe piata muzicala româneasca. Toate lucrurile bune cu care Bere Gratis si-a obisnuit fanii se regasesc in piesa al carei videoclip este semnat de Mihnea de Vries, iar povestea este una de dragoste, clasica.


Mita, solistul trupei, casatorit cu vedeta B1 TV Liana Stanciu, impreuna cu care are o fetita, joaca rolul unui fotograf nebun de dragoste, care nu pierde nici o ocazie pentru a mai „prinde un cadru“ cu fata viselor lui. Victoria, cea care joaca rolul fetei care i-a „sucit mintile“ lui Mita, a petrecut o zi in fata obiectivelor de filmat si de fotografiat si s-a descurcat de minune, chiar daca „Speranta din priviri“ a fost debutul ei intr-un videoclip, iar filmarile s-au dovedit a fi, pâna la urma, obositoare.


Toata actiunea are loc pe diferite strazi din Bucuresti, povestea de oras devenind poveste de dragoste prin sutele de poze pe care Mita le face misteriosului personaj feminin. Victoria e urmarita si fotografiata de Mita pe parcursul unei zile, fara ca aceasta sa stie. Cei doi nu se intâlnesc niciodata, dar imaginea fetei este peste tot, pentru ca lui Mita nu-i scapa nici o miscare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS