17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTatra a zdrobit Dacia

Tatra a zdrobit Dacia

Un grav accident rutier s-a petrecut ieri-dimineata, la intersectia bulevardului Stirbei Voda cu strada Râului din Craiova. Danut Gabriel Vaduva, de 31 de ani, din Craiova, se deplasa pe bulevardul Stirbei Voda, dinspre Lunca spre centru, la volanul unei Dacii 1310, cu numarul de inmatriculare DJ-04-BIA. Vaduva era insotit de mama lui, care ocupa locul din dreapta-fata.


La intersectia cu strada Râului, Dacia – care circula pe drumul cu prioritate – a fost lovita de un autocamion Tatra, cu numarul de inmatriculare B-83-FRD, care venea din partea stânga. Autocamionul apartine firmei SC FORADEX SA si era condus de Marin Neacsu, de 57 de ani, din localitatea Poeni, judetul Teleorman.


Impactul a fost deosebit de violent, autocamionul zdrobind cu bara de protectie autoturismul. Scosi cu greu din masina contorsionata, cei doi ocupanti ai Daciei au fost transportati la Spitalul de Urgenta Craiova, pentru a primi ingrijirile medicale necesare. Danut Gabriel Vaduva s-a ales cu o fractura la mâna stânga, iar mama lui a tras o spaima teribila.


In urma cercetarilor, lucratorii Biroului Politiei Rutiere Craiova au stabilit ca vinovat de producerea accidentului se face Marin Neacsu, soferul autocamionului Tatra, care nu a acordat prioritate Daciei.


Victime colaterale


Dacia lui Vaduva si autocamionul au ramas mai mult de o ora in mijlocul intersectiei, ingreunând traficul in zona. Trei politisti comunitari au incercat in zadar sa asigure fluenta circulatiei, reusind mai mult sa o incurce. Drept dovada, o autobasculanta incarcata cu nisip, cu numarul de inmatriculare OT-70-TCH, a fost la un pas de intra intr-o Dacie bleu, cu numarul DJ-78-SAM. Soferul Daciei a tras o sperietura sora cu moartea, vazând cum basculanta se suie cu roata pe aripa masinii lui.


Câteva minute mai târziu, alta autobasculanta, cu numarul DJ-03-NWM, a „sters“ indicatorul care impunea limitarea vitezei, culcându-l la pamânt. Pâna la urma, politistii de la Rutiera au reusit sa decongestioneze traficul si sa curete intersectia de masinile avariate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII