12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUcigasii postaritei, la psihiatru

Ucigasii postaritei, la psihiatru

Cei trei ucigasi ai postaritei Ioana Petrisor vor fi supusi unei expertize psihiatrice pentru a se stabili gradul de discernamânt al acestora.


Cei trei gorjeni arestati pentru uciderea postaritei Ioana Petrisor din Târgu Jiu vor fi supusi unei expertize psihiatrice.


Gheorghe Constantinescu, procurorul care ancheteaza cazul, a precizat ca este necesara realizarea unei expertize psihiatrice pentru a se stabili gradul de discernamânt al celor acuzati. In functie de rezultatele acesteia va fi determinata si vinovatia fiecaruia dintre ucigasii tinerei postarite.


Gabriel Marghitu, de 38 de ani, Grigore Burlan, de 32 de ani, si Iulian Pana, de 28 de ani, toti Târgu Jiu, sunt acuzati ca au omorât-o cu brutalitate pe Ioana Petrisor, de 31 de ani.


Politistii gorjeni si sotul celei ucise au incercat mai bine de un an sa afle cine i-a luat viata tinerei, fiind dispusa si o expertiza asupra unui cadavru descoperit de oamenii legii la Obârsia-Lotrului.


Lovita cu piatra in cap


Angajata Postei Române a disparut in luna iunie a anului trecut cu o peste 200 de milioane de lei. Ioana Petrisor a fost ucisa intr-o padure de lânga Baia de Arama, fiind lovita cu o piatra in cap, aruncata intr-o groapa si apoi injunghiata cu o surubelnita.


In cursul zilei de ieri, procurorii au mers impreuna cu cei trei suspecti la Obârsia Lotrului pentru reconstituirea faptelor, Marghitu, Burlan si Pana aratându-le anchetatorilor fiecare miscare pe care au facut-o pâna când au impartit cele 200 de milioane luate de la postarita.


Femeia a fost urmarita mai multe luni inainte de a fi ucisa si jefuita, ucigasii acesteia crezând ca Ioana Petrisor are asupra ei cel putin o jumatate de miliard de lei. Unul dintre acuzati era chiar prieten cu sotul victimei, care incerca disperat sa isi gaseasca sotia disparuta, si l-a indrumat pe acesta pe piste false.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU