10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPedofil deferit justitiei

Pedofil deferit justitiei

Un tânar de 19 ani, din comuna doljeana Botosesti-Paia, a fost trimis in judecata ieri de Parchetul Tribunalului Dolj, fiind acuzat de procurori ca a incercat sa violeze un copil de sase ani.


Dumitru Buzata, zis „Miticuta“, locuieste de ceva vreme pe raza comunei Botosesti-Paia. Pe 10 mai 2005, Miticuta s-a intâlnit prin sat cu un baietel de sase ani, care se juca singur intr-un parculet din apropierea casei sale. Tânarul i-a propus minorului sa mearga cu el pâna in cimitirul din apropiere, „ca sa ne jucam impreuna“. Baietelul l-a refuzat, insa Miticuta l-a luat in brate si a fugit cu el in cimitir, refugiindu-se intr-un cavou aflat in constructie. Acolo s-a dezbracat, l-a dezbracat cu forta si pe copil, apoi a incercat sa intretina un raport sexual anal cu acesta, tinându-i totodata mâna la gura, pentru a-si impiedica victima sa mai tipe.


Acuzatul risca zece ani de puscarie


Alertati de tipetele baiatului, parintii sai au inceput sa-l caute prin imprejurimi, apoi prin cimitir. L-au gasit in cavou, imobilizat de Dumitru Buzata.


Cu lacrimi in ochi, baiatul le-a povestit parintilor ca individul incercase „sa faca prostii“ cu el, mentionând totodata ca Buzata il impunsese de mai multe ori cu lama unei unghiere, ca sa-l sperie si sa-l determine sa nu fuga.


In fata procurorilor si politistilor, „Miticuta“ Buzata si-a recunoscut pâna la urma fapta, ba chiar a descris-o in amanunt. In urma examinarii medico-legale, specialistii au stabilit ca invinuitul are discernamânt redus, dar raspunde totusi penal pentru faptele sale. Drept urmare, procurorii au dispus trimiterea acestuia in judecata, in stare de libertate, pentru tentativa la infractiunea de viol asupra unui minor, fapta sanctionata de Codul Penal cu pâna la zece ani de inchisoare.


Dumitru Buzata este cunoscut in comuna nu doar ca pedofil, ci si ca zoofil, poate si din cauza afectiunilor sale psihice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII