22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalIepurasul a trecut si pe la Caminul de Batrâni

Iepurasul a trecut si pe la Caminul de Batrâni

In Vinerea Mare din Saptamâna Patimilor, vârstnicii de la Caminul de Batrâni din Craiova au uitat pentru o clipa de suferinta, durere si boala. Pentru ei, si in acest an iepurasul a venit cu crestineasca dragoste din partea reprezentantilor SC Pan Group SA, care le-au oferit oamenilor, prin darurile lor, o farâma de speranta. „Este minunat ca mai exista oameni de bine si care an de an sadesc un strop de bucurie si lumina in inimile acestor pensionari. Darurile de azi, plasutele cu dulciuri si alimente, reprezinta un gest pe care cu totii il putem face pentru semenii nostri“, a spus Mihaela Deaconeci, directoarea Caminului de Batrâni din Craiova. Aceasta a mentionat ca, de Sfânta Inviere a Domnului, cei 335 de batrâni ai caminului vor avea parte de o masa imbelsugata, plina de bunatati, de pe care nu vor lipsi ouale rosii, friptura de miel si traditionalul cozonac.


„Dumnezeu sa va dea sanatate!“


Cu chipurile brazdate de riduri si ochii impaienjeniti de lacrimi, batrânii adapostiti la Camin au primit cu bratele deschise plasutele cu alimente. In semn de multumire, din glasurile lor gâtuite de emotie se auzeau ca un murmur doar câteva cuvinte: „Dumnezeu sa va dea sanatate!“.


„Nu ne puteam permite sa-i dam uitarii. Sunt necunoscuti, dar totodata asemenea bunicilor nostri. Si ei au calauzit odinioara cu multa dragoste pasii copilariei unora ca noi. Astfel, speram ca prin aceste pachete sa le redam bucuria de a primi in sufletele lor Lumina Sfânta a Invierii“, a precizat Nora Miu, reprezentant al SC Pan Group SA Craiova. Potrivit sursei citate, intreaga actiune caritabila s-a ridicat la suma de 27 de milioane de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU