19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Scurte stiri

Iepurasul de Paste intra in Cartea Recordurilor


Visul gurmanzilor a devenit in sfârsit realitate. Un urias iepuras de Paste, cu o inaltime de sase metri si un diametru de patru metri, cântarind 1.400 de kg, a fost realizat in provincia italiana Sardegna, in orasul Olbia. Este cel mai mare iepure de Paste realizat vreodata, acesta câstigând pe merit un loc in Cartea Recordurilor. Stuctura sa, realizata in intregime din ciocolata extrem de fina si gustoasa, a fost realizata de cei mai mari cofetari din peninsula italica. Toata ciocolata necesara pentru realizarea pretioasei opere a fost transportata cu ajutorul mai multor tiruri puse la dispozitie cu aceasta ocazie. Pentru a asambla diversele componente din care e compus iepurasul, cofetarii au folosit o macara uriasa.


Bunicuta milionara in dolari, la „masinute“


O bunicuta americana a reusit sa „dea lovitura“, câstigând peste zece milioane de dolari la „masinute“, intr-un cazino din Atlantic City. Dupa cum informeaza Libero.it, Josephine Crawford a declansat toate luminile si sirenele din cazino când a introdus o fisa intr-o slot machine din incinta cazinoului Harrah, reusind sa alinieze discurile pe combinatia cea mai dificila. Batrânica a marturisit ca, in primul rând, cu acesti bani, va face o calatorie in Italia, alaturi de nepotii sai, acesta fiind unul dintre cele mai mari vise ale vietii sale.


Copiii Madonnei – designeri de posete


Cei doi copii ai Madonnei, Rocco si Lourdes, au decorat gentile create sprecial de firma Celine, pentru o licitatie caritabila ce urmeaza a avea loc in luna mai. Potrivit Bunte.de, incasarile obtinute vor merge in contul organizatiei cartiabile a Vanessei Paradis, care ii ajuta pe copiii suferinzi sa isi implineasca visele. Firma a trimis toate ornamentele copiilor acasa. In timp ce Lourdes si-a impodobit geanta cu doua buze rosii, Rocco a preferat sa deseneze animale multicolore. Firma a cerut ajutorul a 19 odrasle de vedete, printre care si copiii lui Emmanuelle Beart si Audrey Marnay, precum si cei ai cuplului format din Vanessa Paradis si Johnny Depp.


Eva Longoria trage in tot ce misca


Cunoscuta actrita americana Eva Longoria are o pasiune mai putin obisnuita, armele. „Am crescut in Texas. Tatal meu ne-a invatat de mici cum sa umblam cu armele. Am tras in toate lucrurile posibile, de la cesti de cafea la sticle de bere, cani si rosii. Important era sa faca zgomot sau sa explodeze“, a spus actrita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS