19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTrucuri pentru reinventarea iubirii

Trucuri pentru reinventarea iubirii

Când ati avut parte ultima oara de o intâlnire inedita cu iubitul dumneavoastra? Daca nu va mai aduceti aminte, idieta.ro va furnizeaza patru trucuri pentru a va reconstrui si pentru a va mentine sentimentul profund de dragoste. Cel mai important este sa nu treaca zi fara sa va fi acordat reciproc atentie. Succesul celor mai reusite cupluri sau, de ce nu, casnicii este sa nu va pierdeti nicicând romantismul si sa urmati calea inimii.


Iesiti din casa! Nici o intâlnire nu se consuma in casa, acolo unde fiecare isi mai gaseste câte ceva de lucru. Si, daca aveti cel putin un copil, atunci nici vorba de romantism…


Fara filme sau orice alte activitati care v-ar solicita atentia si privirile spre aceeasi directie. Aveti nevoie sa va priviti in ochi… macar pentru câteva ore sa fiti cu adevarat aproape.


Nu va chemati prietena sau sora la intâlnire si nu va asteptati sa socializati cu seful cu care va veti intâlni la restaurant. Fiti politicoasa, dar faceti tot posibilul ca noaptea sa fie doar a voastra.


Nu va faceti planuri in noaptea aceasta! Nu-i promiteti copilul dumneavoastra ca va veti intoarce intr-o ora si nici nu-i dati liber bonei care se va ocupa de el. Lasati-va ceasul acasa si bucurati-va de momentele cu partenerul dumneavoastra!


Lasati-va creativitatea sa-si faca de cap si dati curs ideilor pentru intâlnirea cu iubitul dumneavoastra. Regasiti lucrurile care va atrag pe amândoi si puneti-le in practica, la inceput, in amintirea vremurilor trecute, apoi, pentru cele care vor urma!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS