19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024

Stiri IT & C

Gearbox pregateste „Brothers In Arms 3“


Companiile Ubisoft si Gearbox Software au anuntat ca se apropie de finalizarea jocului „Brothers In Arms 3: Hell’s Highway“, creat pentru urmatoarea generatie de platforme video, inclusiv Play Station 3, dar si pentru sisteme PC.


Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, programat sa fie lansat in vara acestui an, „Hell’s Highway“ este cel de-al treilea joc realizat in franciza „Brothers In Arms“. Acesta ofera fanilor cunoscutului shooter – bazat pe evenimente petrecute in timpul celui de-al doilea razboi mondial – o grafica de ultima generatie si o serie de optiuni noi pentru varianta on line. Urmând tiparul francizei, jucatorul va lupta in Operatiunea „Market-Garden“, cea mai mare operatiune aeriana din al doilea razboi mondial. El va trebui sa-i comande pe Matt Baker, Joe Hartsock si restul Diviziei 101 Airborne in lupta pentru deschiderea „autostrazii iadului“, intr-o incercare indrazneata de a pune capat subit conflagratiei.


„Cu titlul «Brothers In Arms Hell’s Highway», Gearbox aduce jocurile video la un nou standard. In acest joc, engine-ul Unreal 3 pune la dispozitia utilizatorilor o grafica de ultima generatie, realizând cea mai performanta recreere a unei actiuni de lupta reale. Este un moment desprins din istorie oferit prin intermediul unui mijloc de divertisment“, a declarat Randy Pitchford, presedintele companiei Gearbox Software.


Totodata, Francesca Reyes, redactor-sef la revista OXM (Official Xbox Magazine), a declarat: „De când a fost lansata, seria «Brothers In Arms» nu a renuntat niciodata la a oferi noi provocari de tactica iubitorilor de shootere, intr-un decor cât mai autentic. Nici de aceasta data producatorii nu s-au lasat mai prejos“.


Google lanseaza serviciul Calendar


Google a lansat oficial mult-asteptatul Calendar, serviciu ce poate fi accesat de orice utilizator cu un cont pe Google, impunând o noua amenintare pentru Microsoft Outlook si Yahoo Calendar. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, interfata noului Google Calendar este foarte asemanatoare cu cea a serviciului GMail, aceasta datorându-se si faptului ca cele doua vor coexista.


Astfel, dupa ce procedura de logare se incheie, utilizatorii vor avea la dispozitie un tabel cu zile si ore, pe care il vor putea explora cu foarte mare usurinta putând stabili perioade de timp (zile, saptamâni sau luni). In partea stânga mai exista un calendar mic, ce face ca navigatia sa fie si mai usoara. Evenimentele pot fi adaugate cu ajutorul unui buton aflat in partea de sus, stânga, sau cu un click pe ziua si ora dorite. Pentru a adauga rapid un eveniment, pentru care utilizatorul nu are timp sa specifice prea multe detalii, exista o functie Quick Add.


Aceste intrari pot fi accesate prin optiunea Agenda, care permite, totodata, utilizatorilor, sa vizioneze toate evenimentele.


O trasatura importanta a acestui serviciu este capacitatea de a importa date din alte calendare publice sau aplicatii. Google Calendar este capabil sa se sincronizeze cu iCal si solutia Microsoft. Pentru a face acest lucru, utilizatorul trebuie intâi sa exporte datele intr-un fisier pe care sa il importe apoi in Calendar. Rezultatul va fi acela ca evenimentele din Calendar si cele importate se vor combina perfect.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS