26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalNunta de vis in tendintele anului

Nunta de vis in tendintele anului

Trebuie sa stiti ca si in materie de organizare de nunti fiecare an vine cu noi tendinte. Daca planuiti sa va puneti pirostriile anul acesta, site-ul enunta.ro va pune la dispozitie cele mai „fierbinti“ noutati in acest domeniu in 2006.


Culorile sezonului de nunti 2006. Maroul este regele acestui sezon, sunt de parere toti specialistii; maroul, in diferite tonuri si nuante: de la culoarea ciocolatei, pâna la cea a sampaniei. Un decor rafinat puteti obtine daca veti combina maroul cu rozul sau cu un albastru deschis. Pe lânga nota de rafinament, va fi si un decor original. O alta culoare la moda este portocaliul, combinat cu bronz sau crem.


Idei si accesorii originale pentru rochiile de mireasa. Crinolina, care avea rolul doar de a da volum rochiei de mireasa, acum capata noi roluri… Specialistii va sfatuiesc sa renuntati la crinolina alba si sa alegeti una intr-o culoare pastel. Astfel, rochia alba de mireasa va capata nuante discrete datorita crinolinei colorate… Puteti alege: crem, roz, portocaliu etc… Efectul e garantat! Aveti o talie de viespe? Trebuie neaparat sa o puneti in evidenta, spun specialistii. Asa ca, alegeti o curea pe care sa o puteti asorta la rochia de mireasa. Daca sunteti o fire mai conservatoare, puteti alege doar un cordon cu ajutorul caruia puteti realiza o funda, deosebit de moderna in acest sezon!


Perdele de lumini! Aceste perdele, pe lânga faptul ca sunt foarte practice si pot sa acopere orice, sunt si foarte elegante. Le puteti combina cu baloane sau flori.


Fântâna de ciocolata. Potrivit specialistilor, aceasta este un deliciu care nu trebuie sa lipseasca de la nici o nunta, o tentatie care va ademeni orice nuntas. In plus, invitatii vor fi mai mult decât impresionati de aceasta „gaselnita“.


Liste de cadouri. Un concept nou la noi, dar care „afara“ e practicat cu succes: wedding list (lista de nunta – n.r.)! Alegeti-va un magazin si cadourile dorite. In invitatia de nunta mentionati faptul ca lista de cadouri se afla la magazinul ales. Invitatii vor putea alege un obiect din lista pe care il pot plati integral sau vor putea contribui cu o suma aleasa de ei. Intelegeti-va cu administratia magazinului sa va livreze cadourile selectate in ziua fericitului eveniment. Veti evita situatia in care doi invitati vor veni cu acelasi robot de bucatarie!


Nunta la cort… reloaded! Mai tineti minte nuntile facute la tara in cort? Ei bine, sunt iar la moda… cu „mici“ modificari! Corturile pot fi aranjate precum niste restaurante de cinci stele! Aceste corturi au sisteme proprii de iluminat, de climatizare etc… Iar daca vremea va permite, puteti amenaja un ring de dans in aer liber. Va fi o seara de vis!


Marturiile de nunta. Sunt obligatorii daca vreti sa tineti pasul cu moda! Ce sunt marturiile? Mici cadouri prin care le multumiti invitatilor ca au fost prezenti la nunta dumneavoastra. Puteti alege bomboane invelite in tul, minitorturi personalizate cu numele voastre, lumânari personalizate etc… Daca vreti niste marturii mai sofisticate si mai „consistente“ puteti alege sticle gravate cu poza voastra. Gânditi-va cum vor savura invitatii vinul de la nunta dumneavoastra dupa zece ani, de exemplu!


Cosarul aduce noroc! Ce-ar fi sa invitati un cosar la nunta voastra? El poate participa doar la sedintele foto si la momentele importante ale nuntii sau poate sa va insoteasca pretutindeni.


Cartea de oaspeti! Chiar la intrarea in sala de nunta puteti pregati o masa speciala unde va fi asezat acest album. Invitatii pot trece pe rând pe la aceasta masa si pot sa astearna câteva cuvinte legate de marele eveniment, pot face comentarii haioase etc. Va veti aminti cu drag de ziua nuntii dumneavoastra ori de câte ori veti rasfoi acest album.


Doua lucruri haioase si necostisitoare care nu trebuie sa lipseasca de la nunta: capsula timpului si ziarul mirilor. In ceea ce priveste capsula, in timpul pregatirilor de nunta, introduceti in ea tot felul de obiecte sau lucruri care au legatura cu acea perioada. De exemplu, puteti inregistra pe o caseta video un jurnal (emisiune) de stiri, puteti introduce o carte care este la moda, poze cu intâlnirile de familie care aveau ca scop organizarea nuntii dumneavoastra, pliante cu oferte de la firmele de nunti pe care le-ati vizitat etc… Dupa nunta, sigilati cutia. Ea va fi deschisa doar la aniversarea nuntii de argint. Efectul va fi mare!


Stiati ca puteti sa faceti un ziar propriu dedicat nuntii dumneavoastra? Agentii care se ocupa cu organizarea de nunti se pot ocupa de acest lucru. Acest ziar trebuie sa contina informatii despre miri: intâmplari haioase despre miri de când acestia erau copii, momentul in care s-au cunoscut cei doi miri, povestea lor de dragoste, poze cu ei etc… Va puteti lasa imaginatia libera si puteti concepe acest ziar impreuna cu wedding planner-ul. La nunta puteti sa-l oferiti gratis invitatilor sau… puteti chiar sa-l vindeti. Oare cine va pleca de la nunta dumneavoastra fara acest ziar?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS