26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCum va apropiati de o femeie?

Cum va apropiati de o femeie?

Credeti ca apropierea de o femeie este cel mai greu lucru din lume? Va inselati! Sunt poate mii de situatii diferite pentru a intâlni o femeie, insa toate au ceva in comun. Exista o lista intreaga de astfel de factori si tehnici de „agatat“.


Momentul potrivit pentru a sparge gheata


Exista, in orice moment, posibilitati de a seduce. Sunteti inconjurati de momente si situatii oportune, trebuie doar sa stiti sa le recunoasteti. De fiecare data când intâlniti o femeie frumoasa, spuneti-va ca este singura data din viata voastra când o vedeti. Daca doriti sa o revedeti, actionati rapid! O regula importanta: nu ezitati! Daca va place o femeie, mergeti spre ea, nu va gânditi ore in sir. Dupa ce ati stabilit un contact vizual, treceti la atac! Chiar daca nu stiti ce sa-i spuneti, mergeti la ea si spuneti un simplu „salut“ sau „buna“.


Daca actionati rapid, ea va aprecia spontaneitatea si increderea in voi, iar in caz contrar, ezitarea va va pune intr-o situatie in care veti avea timp sa deveniti timizi, nervosi si veti gasi orice motiv din lume sa nu va duceti sa-i vorbiti. In plus, daca stati prea mult pe gânduri, veti gasi o mie de scuze ca sa nu-i vorbiti.


Primul cuvânt: „salut“ sau „buna“, urmat obligatoriu de un zâmbet. Incepeti sa-i vorbiti, puneti-i o intrebare care va da nastere la alte intrebari si raspunsuri. Atentie, nu uitati informatiile esentiale.


Faceti-i un compliment, in legatura cu hainele pe care le poarta sau cu ceea ce face. Oricare ar fi modul de a va apropia, trebuie sa respectati patru tehnici. Adaptati-le, folositi-le impreuna sau separat !


1. Complimentul


Oricarei femei ii place sa fie complimentata. Ea apreciaza atentia pe care o acordati eforturilor sale de a se face placuta. Faceti-i un compliment despre fizicul ei, despre haine sau despre ceva care v-a atras in mod deosebit si spuneti-i pentru ce. Asta ar putea initia o conversatie, daca faceti un compliment inteligent si sincer.


Personalizati complimentul folosindu-va de ceva ce femeia poarta sau face. Ca sa formulati un compliment, folositi o analogie si legati complimentul de o intrebare.


De exemplu, daca poarta o cruce, este credincioasa? Daca nu poarta decât un inel, este pentru ca nu ii plac bijuteriile sau este un inel de la bunica ei? De asemenea, o puteti complimenta referindu-va la ceea ce face.


Daca o intâlniti la serviciu, nu ezitati sa o felicitati pentru eficacitatea ei, de exemplu. Daca face munca benevola, nu ezitati sa-i admirati sacrificiile pe care le face pentru altii. Pentru a formula bine complimentul, puteti avea in cap o fraza-tip, pe care sa o adaptati.


2. Subiectul motor


Observati o femeie inainte de a-i vorbi pentru a repera elementul care va putea deveni „subiectul motor“ al conversatiei. Ea are cu siguranta ceva despre care puteti face un comentariu. O carte, un rucsac, un dosar, o plasa cu cumparaturi… Orice element poate fi un subiect de atac. V-ar putea recomanda cartea? La ce sala de gimnastica merge? La ce proiect lucreaza? Ce manânca asta seara? „Subiectele-motor“ sunt eficiente si, daca le stapâniti bine, sunt adevarate usi deschise.


3. Contextul


Fiind amândoi in acelasi spatiu, in acelasi mediu, folositi-va de ceea ce se petrece in jurul vostru pentru a alimenta conversatia. Daca sunteti la o petrecere, faceti comentarii despre invitati si vedeti daca este de acord cu voi sau daca are alta parere. O buna metoda de a crea legaturi este sa glumiti pe seama celorlalti.


Daca sunteti la un eveniment sportiv, comentati jocul, daca sunteti la o expozitie artistica, spuneti ce va impresioneaza la o opera si intrebati-o care este parerea ei. Astfel, contextul poate servi ca baza si inspiratie pentru a o cunoaste mai bine.


4. Intrebarea


Vedeti o femeie cu care vreti sa vorbiti: nu ezitati sa va apropiati de ea si puneti-i o intrebare care va permite sa o abordati. De la „Ai doua minute libere?“ sau „Stii care este strada… ?“ pâna la „Stii unde as putea gasi un bancomat?“, orice intrebare – generala sau specifica – la care ar putea sa raspunda. Aceasta tehnica de apropiere, veche de când lumea, s-a dovedit a fi eficienta de nenumarate ori.


Oricare ar fi tehnicile de apropiere pe care le folositi, adaptati-le situatiei si femeii personalizându-le la maximum. Astfel, ea nu poate fi decât flatata si deschisa conversatiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS