21.2 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn nou termen pentru depunerea documentelor la CAS

Un nou termen pentru depunerea documentelor la CAS

Termenul pentru depunerea documentelor necesare incheierii contractelor de furnizare de servicii medicale cu Casa de Asigurari de Sanatate Dolj pe 2006 a fost prelungit pâna pe 17 aprilie. Potrivit reprezentantilor CAS Dolj, a fost necesara amânarea cu o saptamâna a termenului de depunere, pentru ca o mare parte dintre furnizorii de servicii medicale nu au reusit sa puna la dispozitia CAS Dolj documentele solicitate.


„Multi furnizori au cerut un ragaz pentru depunerea documentelor, pe motiv ca ar fi intâmpinat anumite dificultati in obtinerea lor. Spre deosebire de anii anteriori, furnizorii va trebui sa faca dovada ca si-au achitat darile catre fondul de asigurari de sanatate si sa depuna si certificatele de atestare fiscala pentru angajati“, a precizat Daniela Gheorghe, purtatorul de cuvânt al CAS Dolj.


Reprezentantul CAS Dolj a mai spus ca furnizorii de servicii medicale care nu vor avea toate documentele solicitate nu vor putea incheia contracte cu Casa de Asigurari de Sanatate si prin urmare nu vor primi finantare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU