22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTraistariu, in turneu de promovare cu „Tornero“

Traistariu, in turneu de promovare cu „Tornero“

Dupa inca o saptamâna de confruntari si schimburi de pareri pe diversele site-uri dedicate finalei Eurovision de la Atena, din 20 mai, România este, in continuare, mare favorita, alaturi de Grecia si Belgia. Reprezentantul tarii noastre, Mihai Traistariu, a intrat in febra pregatirilor pentru acest eveniment, fiind sustinut de compozitorul piesei „Tornero“, Eduard Cârcota, de postul national de televiziune si de casa de discuri Roton. Astfel, Mihai va efectua un turneu de promovare a prezentei sale la Eurovision.


Mihai va fi in Slovenia pe 16 si 17 aprilie si in Malta, intre 21 si 23 aprilie, de unde va pleca direct la Bruxelles. Urmeaza Cipru, pe 5 si 6 mai, apoi Croatia, Spania si Andorra.


Videoclipul piesei cu care va reprezenta România la Eurovision, in regia lui Dan Manoliu, a fost pus la dispozitia tuturor televiziunilor din România, piesa fiind oferita radiourilor. De asemenea, a fost pusa la punct si o campanie de promovare radio si TV, la nivel european, care va fi sustinuta de TVR si Roton, direct sau prin partenerii lor externi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS