14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocal„Ma iubeste femeile din Craiova?“

„Ma iubeste femeile din Craiova?“

Sâmbata, 1 aprilie, in Clubul Gin Gin din Craiova, una dintre cele mai mari surprize pregatite de organizatori a fost prezenta in mijlocul craiovenilor a pitorescului personaj Mihai Margineanu, invitatul serii.


Spectacolul a inceput cu o intârziere foarte mare, desi pe afisul de la intrarea in club era specificata ora 22.00. Abia dupa ora 12.30, artistul si-a facut aparitia in incinta clubului, impreuna cu cei care aveau sa-l acompanieze (un violonist, un clapar si inca un chitarist). Poate si datorita faptului ca multe dintre versurile cântecelor sale contin cuvinte obscene s-a prezentat asa târziu in fata publicului. Cu toate acestea, artistul este indragit si ascultat de mai toata lumea, indiferent de vârsta.


Deoarece pe afisul realizat de organizatori era mentionat „intrarea persoanelor cu vârste sub 18 ani este interzisa“, clubul a fost mai mult gol.


Intârzierea artistului a fost luata drept pacaleala de multi dintre cei prezenti in sala. Unii au reusit sa treaca usor peste acest lucru, insa au existat si persoane care s-au suparat si au plecat in alte cluburi.


„Cred ca e teapa de 1 aprilie. E cea mai tare pe care am furat-o in ultimul timp. Bine facuta. Bravo lor!“, a tinut sa precizeze unul dintre cei care au plecat inainte de inceperea show-ului.


Toti cei prezenti la show-ul lui Mihai Margineanu au cântat impreuna cu acesta melodiile, chiar si atunci când artistul facea improvizatii. Nu era nimeni care sa nu stie cel putin refrenul cântecelor. Margineanu l-a facut celebru si in Craiova pe Gore din Chitila, care in realitate se numeste Mircea Iordache si este cel mai bun prieten al cantautorului. Se cunosc de foarte mult timp, fac deseori calatorii impreuna prin muntii patriei cu rucsacurile in spate.


Seful Camerei Deputatilor


Fara interventii, fara compromisuri si fara o mediatizare prealabila excesiva, Mihai Margineanu este, din acest punct de vedere, unul dintre cei alesi, in special de catre public. Cei care au insistat pentru ca artistul sa faca si câteva inregistrari au fost tot prietenii. Dupa ce l-au ascultat pentru prima data, aproape ca l-au obligat sa intre in studio pentru a pune pe banda cântecele de chef. Gore reprezinta chiar punctul de plecare al acestui succes, presonajul devenind celebru imediat dupa lansarea piesei.


„Gore din Chitila“ este primul album al unui solist care a inceput sa cânte pentru prieteni si gasca sa de amici, alaturi de care mergea la o bere, dar a ajuns un artist foarte indragit de public.


Curajos in a-si exprima parerile, Margineanu sustine ca nu crede ca exista un secret al succesului la public si ca sunt foarte multi cei care ar trebui sa lase fitele si sa mai citeasca o carte din când in când.


Pentru cei care cred ca el este artistul nonconformist, trebuie spus ca idealurile sale ar fi sa intre in politica, sa devina seful Camerei Deputatilor si cu aceasta ocazie sa interzica foarte multe lucruri. Ca, de exemplu, chipsurile cu tot cu ambalajele lor colorate, garajele de beton dintre blocuri, reclamele proaste la medicamente si detergenti, stirile sportive si cele de la ora 17.00 si multe altele…


Primul album al artistului


1. A fost odata


2. Ce mult te-am iubit, Paraschivo


3. Gore din Chitila


4. Jeana


5. Ma iubeste femeile


6. Mai stii?


7. Pe drum trecea o brisca


8. Raluca


9. Trecea un tigan, saracu’

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS