13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDJ Pagal a mixat pentru craioveni

DJ Pagal a mixat pentru craioveni

Toti oltenii au avut ocazia sa-l vada pe cel mai bun DJ al anului 2005. Un public de nota zece a facut sa se cutremure ringul de dans din clubul Gin Gin.


Duminica, la clubul Gin Gin din Banie, mare inghesuiala. Seara se anunta incendiara pentru ca in club urma sa-si prezinte programul cel mai tare DJ al anului 2005, DJ Pagal, care nu este la primul party in Craiova, acesta mai mixând si acum câtiva ani, in Clubul Krypton, la o megapetrecere.


Seara a fost deschisa de unul dintre cei mai tineri DJ olteni, o mare speranta in domeniu, DJ Stefanel. Pe numele sau adevarat Andrei Radu Motoc, DJ Pagal, s-a nascut pe 19 octombrie 1978, in Bucuresti. Concertele rock au reprezentat primul contact al tânarului cu muzica. Obisnuia sa mearga la Budapesta, unde aveau loc evenimente rock de amploare. Asa i-a vazut live pe cei de la Metallica, Guns’N’Roses, Pearl Jam si alte multe trupe cu renume international. In timpul liceului, Andrei dorea sa devina o vedeta cu formatia pe care voia sa o alcatuiasca impreuna cu unii dintre colegi de clasa, insa ideea nu a fost nici astazi pusa in practica. In schimb, DJ Pagal, impreuna cu un prieten, a deschis un cabinet de tatuaje. Umblând prin cluburile care promovau muzica electronica a deprins foarte repede gustul acesteia. Tot in aceste cluburi din Bucuresti l-a cunoscut si pe primul promotor de muzica electronica din România, Gianni, de origine italiana. S-a imprietenit si cu alti DJ adusi in tara de acesta, printre care DJ Rosario Internullo, un nume cu „rasunet“ international in domeniu. „De la mine a invatat româneste, iar eu am deprins meseria lui“, spune DJ Pagal despre Rosario si despre cum a inceput el sa se joace cu platanele. A cântat o buna perioada de timp cu Rosario in cluburile de inceput ale miscarii clubbing, ca Zerillo’s sau Bizar din Constanta.


DJ Pagal a decis sa se lanseze intr-o cariera solo. S-a orientat mai mult pe „after-hours“, devenind repede regele neincoronat al acestui gen. Tocmai datorita saltului calitativ pe care l-a facut in ultimul timp, a fost unul dintre putinii DJ români invitati sa mixeze in clubul „La Mania“ din Mamaia, in vara anului 2002. DJ Pagal a mixat pentru fani pe plaja Kudos Beach (cea mai tare plaja din statiunea Mamaia, aici fiind rezident o vara), La Manila Beach Mamaia sau Celentano Beach Mamaia. DJ Pagal a fost mai peste tot, demonstrând inca o data ca are forta si priceperea necesare pentru a fi cel mai bun DJ de „after-hours“ din România.


Sustine ca lumea trebuie luata treptat pentru a intelege cu adevarat muzica. Si, nu in ultimul rând, doreste sa promoveze trupe si producatori români, chiar el mixând melodia „Totul vine de la sine“ a celor de la NSK.


Pe 1 septembrie, DJ Pagal va pleca la Ibiza, unde isi doreste sa si ramâna pentru a mixa. „Preconizez oricum sa plec din tara pentru a invata mai multe si abia pe urma sa ma intorc in România, sa fac ceva major pentru miscarea «clubbing» de aici“, a declarat Pagal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS