15.6 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCe nu se face niciodata in fata unei doamne

Ce nu se face niciodata in fata unei doamne

La fel ca oricine din lumea asta, ati facut sau ati spus lucruri care, fara sa va dati seama, le-au deranjat pe femei. Asadar, trebuie sa invatati ce sa nu faceti niciodata in fata lor.


Nu o devorati din priviri. Daca fixati privirea pe o femeie, ea va fi automat dezgustata si nu va dori un barbat care sa se uite la ea ca la un obiect sexual. In schimb, va trebui sa fiti atenti la ceea ce o caracterizeaza: haine, fata, mers. In ceea ce priveste corpul ei, va trebui sa i-l analizati foarte discret. In nici un caz nu trebuie sa va prinda fixându-i fesele sau sânii. Femeile vor sa fie apreciate pentru ceea ce sunt si nu doar pentru fizicul lor.


Este extrem de important sa o priviti in ochi. Nu veti obtine nimic si nu veti sti nimic despre ea daca va veti uita doar la sânii ei. Daca o vedeti pentru prima sau a doua oara, insistati asupra fetei. Daca o placeti cu adevarat, va trebui sa faceti abstractie de orice femeie care trece pe lânga voi si sa-i acordati toata atentia. Nu uitati: nu o priviti decât pe ea!


Vorbiti frumos, fiti politicosi. Pentru a-i lasa o prima impresie satisfacatoare, nu injurati in fata femeii. Limbajul murdar si cu subinteles sexual este absolut interzis. Ea trebuie sa va perceapa ca pe un gentleman, chiar daca nu sunteti unul. O data ce deveniti mai intimi, atunci puteti estima pâna la ce punct femeia va accepta vulgaritatea.


Nu o atingeti. Femeilor nu le place deloc sa fie intepate, inghiontite sau atinse pe orice parte a corpului fara acordul lor. Fie ca le intimideaza, fie ca le enerveaza, cert este ca vor deveni ostile fata de voi. Abtineti-va de la orice contact fizic agresiv, veti avea in fata o femeie care se simte respectata si care se va relaxa. Incet-incet, puteti stabili un limbaj corporal – gesturi senzuale, apropierea corpurilor, atingeri usoare – care va apropie usor de ea si la care va raspunde cu siguranta, voluntar.


Nu o mintiti. Daca afla vreodata ca o mintiti sau ca ati mintit-o, va trebui sa renuntati sa continuati, orice ar fi. Cea mai mica minciuna poate sa-i insele increderea si nu va va mai crede niciodata. Fiti sinceri, respectati-o si va va respecta. Daca o femeie incepe sa va hartuiasca cu intrebari, mai bine nu-i raspundeti, daca trebuie sa o mintiti. Spuneti-i frumos ca depaseste limitele. Nu aveti de ce sa-i marturisiti totul, mai ales la inceput. Ea trebuie sa va respecte viata privata.


Nu-i vorbiti despre alte femei. Tuturor ni se intâmpla asta: in timpul conversatiei ne amintim si aducem vorba de relatiile precedente. Vorbind despre fostele relatii si despre problemele pe care le-ati avut, o puneti pe femeie in pozitia de confident, prieten, chiar terapeut.


Ea nu va fi atrasa de dumneavoastra daca ii veti spune ce nu a mers bine cu fosta iubita. In plus, daca ii vorbiti despre fostele partenere, femeia poate sa creada ca sunteti inca atasati de ele. Or, nu trebuie sa va gânditi decât la ea si sa-i puneti intrebari despre viata sa actuala. In fine, nu-i povestiti despre alte relatii daca ati avut mai multe aventuri in acelasi timp. Asta s-ar putea sa nu-i convina. Daca nu vreti o relatie serioasa, lasati sa se inteleaga. Scopul dumneavoastra este sa cuceriti o femeie, nu sa o pierdeti pentru ca sunteti prea vorbareti.


Nu o sufocati. In afara de situatiile in care sunteti amândoi cuprinsi de o pasiune carnala de necontrolat, lasati-o sa respire. Daca va veti petrece toata seara tinând-o de mâna, sau mângâind-o cu piciorul pe sub masa, s-ar putea simti sufocata, sau chiar amenintata. Nu va duceti niciodata la prima intâlnire cu speranta ca se va ajunge la sex. Daca asa ceva vi se intâmpla, inseamna doar ca ati fost foarte, foarte norocosi.


Nu uitati sa va barbieriti. Este foarte important. O barba crescuta de câteva zile probabil ca nu va deranjeaza, dar, cu siguranta, femeia nu o va accepta si s-ar putea sa nu doreasca sa va sarute. Daca vreti sa o sarutati pe buze va trebui sa fiti proaspat barbierit. Sau daca nu, macar sa aveti o barba care nu inteapa.


Zâmbiti. Un zâmbet este cea mai simpla forma de a cuceri. Zâmbetul arata ca sunteti cu adevarat interesati de cealalta persoana. Nu subestimati niciodata eficacitatea unui zâmbet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS