20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024

Scurte stiri

Un român – fondatorul unei scoli pentru hoti


Un român din Italia a ajuns in spatele gratiilor, dupa ce a pus bazele unei scoli pentru aspirantii la statutul de hot. Dupa cum informeaza Libero.it, românul, de 48 de ani, era un infractor cu acte in regula, fiind acuzat in România de crima si jaf. In Italia insa, el si-a schimbat domeniul de activitate. Ingenios, ca tot românul, barbatul a fondat o adevarata scoala, unde elevii participau la cursuri atât practice, cât si teoretice. Toti „ucenicii“ maestrului erau cetateni români. Dupa arestarea profesorului, politia a sechestrat si o cantitate enorma de material didactic pentru predarea artei furtului, de la surubelnite si pâna la fel de fel de yale, toate instrumente necesare pentru studiul aprofundat al acestei stiinte.


Topor in loc de foarfeca la coafor


Un frizer ungur a renuntat la instrumentele sale clasice de tuns, foarfeca si pieptenele, optând pentru unelte ceva mai neconventionale: topoare, sabii si fier de calcat. Dupa cum informeaza Krone.at, clientii care trec pragul frizeriei stiu de la bun inceput la ce sa se astepte, mai ales ca moto-ul salonului este: „Fiti cool si nu va pierdeti capul“. Curajosii care isi doresc sa treaca granita in tara vecina si au nevoie urgenta de o tunsoare trebuie sa il caute neaparat pe un anume Szabolcs Bodnar. In salonul sau, inovatiile sunt la ele acasa. In loc sa fie tuns si intins, aici parul este spintecat cu toporul si intins cu fierul de calcat. Curajosul client este pur si simplu invitat sa isi puna capul pe o buturuga, sa inchida ochii, sa se roage si sa spere ca „barbierul“ din Budapesta nu rateaza tinta. Si sa nu cumva sa credeti ca ati scapat asa de usor. Dupa ce parul a fost retezat cu toporul, el este uscat cu un aspirator, dupa care este intins cu fierul de calcat.


Muzica lui Mozart scapa bebelusii de stres


Medicii americani planuiesc sa efectueze o serie de teste pentru a stabili daca muzica lui Mozart ii ajuta pe nou-nascuti sa uite experienta traumatizanta a nasterii. Dupa cum informeaza site-ul Ananova, in cadrul acestui studiu, specialistii de la Colegiul Medical Weill, din cadrul Universitatii Cornell, New York, vor masura nivelul de stres, tensiunea si activitatea motorie a bebelusilor nascuti prematur care asculta muzica clasica. Aceasta decizie a fost luata in urma unui proiect de pionierat pus in practica la spitalul Kosice, din estul Slovaciei, unde nou-nascutii asculta operele de seama ale lui Mozart si ale altor clasici cu ajutorul unor casti. Medicii slovaci considera ca muzica este modalitatea perfecta de a mentine bebelusii sanatosi si relaxati, dupa experienta nasterii.


Agentul Scully in varianta topless


Gillian Anderson, cunoscuta pentru rolul agentului Scully in „Dosarele X“, a dezvaluit ca va filma topless in urmatoarea sa pelicula. Dupa cum informeaza site-ul Bang Showbizz, noul film al artistei, numit „Straightheads“, prezinta povestea unui cuplu britanic in cautarea razbunarii. „In film apar doua scene de sex, ambele destul de explicite. In plus, pelicula contine si unele scene de violenta“, a declarat o sursa din anturajul actritei. Potrivit sursei citate, filmul urmeaza sa fie lansat anul acesta in Marea Britanie.


Catherine Zeta-Jones in rolul lui Joan Collins


Actrita britanica Joan Collins ar vrea sa o vada pe colega sa Catherine Zeta-Jones interpretând rolul ei intr-un film biografic, informeaza site-ul Skynet. Joan Collins, de 72 de ani, este o mare admiratoare a tinerei sale colege, de 36 de ani, si i-a impartasit deja aceasta idee. Potrivit lui Collins, sotia lui Michael Douglas a fost foarte incântata de aceasta propunere.


Posterior fals pentru Penelope Cruz


Frumoasa vedeta spaniola Penelope Cruz va fi nevoita sa poarte un posterior fals in cel mai recent proiect al sau, dupa ce producatorii peliculei s-au declarat nemultumiti de inzestrarea naturala a vedetei. Dupa cum informeaza tabloidul britanic The Sun, supla Penelope joaca rolul unei gospodine voluptoase in „Returning“. „Producatorii au considerat ca are nevoie sa fie ceva mai rotunjoara in partea dorsala“, a declarat o sursa din cadrul echipei de filmare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS