15.5 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalIorgovan il face homosexual pe Nastase

Iorgovan il face homosexual pe Nastase

Aflat ieri, la Craiova, pentru a-si lansa a patra editie a „Tratatului de drept administrativ“, senatorul PSD Antonie Iorgovan a denuntat politica „de cumetrie“ facuta in partid de demisionarul Adrian Nastase, ex-premier si ex-presedinte al Camerei Deputatilor.


„Demisia este inceputul sfârsitului pentru un anumit stil de a face politica in PSD si de a concepe partidul. Nastase si cu gasca din jurul lui sunt expresia sintetica a legaturii dintre cumetria politica si matusa Tamara. S-a facut politica pe smecherie si s-a promovat pe cosnite, de bagat in sacul matusii Tamara. Unii au bagat in sac si l-au si carat in spate“, a afirmat Iorgovan. Senatorul social-democrat a apreciat ca demisia lui Nastase din functiile detinute este „intârziata“. In opinia sa, acesta trebuia sa faca gestul imediat dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale in confruntarea cu Traian Basescu.


Curatenie generala in partid


Iorgovan nu s-a oprit insa aici cu atacurile la adresa fostului sau presedinte de partid, comentând despre oamenii din jurul acestuia: „Criteriile de apartenenta la aceasta gasca sunt homosexualitatea, masoneria si infractiunea. A lua spaga si a face trafic de influenta inseamna infractiune. Fiind prim-ministru, cum sa intri in relatii de afaceri cu firma unui secretar de stat pe care l-ai numit tu?“. Senatorul a concluzionat ca in PSD trebuie inceputa curatenia, indicând si ca actualul presedinte, Mircea Geoana, este cel care poate sa o faca, chiar daca acesta a ajuns in functie si cu ajutorul lui Adrian Nastase, care credea ca o sa fie „papusarul“ partidului in acest fel: „Daca debarcarea lui Nastase nu este urmata si de debarcarea altora atunci degeaba l-am dat jos. Daca nu fac ei pasul inapoi ii va debarca consiliul de onoare al PSD“. Printre personajele „gastii“ lui Nastase care ar trebui indepartate din partid, senatorul i-a nominalizat pe Eugen Bejinariu – fost secretar general al guvernului, si pe Ilie Sârbu – ex-ministru al agriculturii. Despre Miron Mitrea, fostul ministru al transporturilor, Iorgovan a spus: „Pe domnul Mitrea nu trebuie sa-l debarce nimeni. Se stie ca este intr-o cercetare penala. Daca ancheta va decurge intr-o maniera care sa afecteze imaginea partidului va demisiona el“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS