20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalContinua valul de demisii in PSD

Continua valul de demisii in PSD

Unul dintre cei doi primari PSD in Bucuresti, Neculai Ontanu, si-a anuntat ieri demisia din partid, dorind astfel sa ramâna doar un administrator in domeniul public. In acelasi timp, tot mai multe voci din filiala PSD din Capitala, citate de presa, considera ca este nevoie ca si Dan Ioan Popescu sa renunte la calitatea sa de membru social-democrat.


Primarul Sectorului 2 din Bucuresti, Neculai Ontanu, a demisionat din Partidul Social Democrat, afirmând ca a preferat sa se ocupe de problemele specifice mandatului de primar decât sa participe la „paruiala generala“ din PSD.


Ontanu, care a detinut functia de vicepresedinte al PSD Bucuresti, s-a declarat nemultumit de actuala stare de lucruri din partid si de aceea a preferat sa renunte la activitatea politica. Tot mai multe voci din filiala Bucuresti a PSD cer ca si Dan Ioan Popescu sa accepte solutia lui Adrian Nastase si sa-si dea astfel demisia din partid.


Presedintele Comisiei de Integritate Morala si Arbitraj a organizatiei, Doru Giugula, a declarat ca demisia lui Popescu ar fi un gest de maturitate politica: „I-am dat un termen rezonabil lui Dan Ioan Popescu sa-si clarifice situatia si sa-si dea demisia din functia de presedinte al organizatiei PSD Bucuresti pentru a nu fi obligati sa-l punem intr-o situatie penibila, asa cum s-a intâmplat in cazul Adrian Nastase“.


Lui Dan Ioan Popescu i s-a solicitat ca intr-un termen cât mai scurt de timp sa puna la dispozitia noii conduceri toate documentele de partid pe care le detine.


Giugula mai spune ca, in ultima perioada, majoritatea membrilor din organizatiile de sectoare si-au exprimat nemultumirea in mod public vizavi de modul in care D. I. Popescu a promovat oameni atât pe listele de consilieri locali si municipali, cât si in functiile din organizatie, anumite sectoare fiind abandonate si marginalizate, pentru ca nu au raspuns la comenzile sale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS