14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024

Scurte stiri

500 de dolari pentru sufletul unui ateu


Imensul bazar virtual de pe eBay si-a intregit gama de produse cu o oferta ceva mai inedita. Dupa cum informeaza Tgcom.it, un student ateu din Chicago a decis sa isi scoata la „mezat“ sufletul. Câstigatorul ineditei licitatii este un fost predicator evanghelist, care a oferit 504 dolari pentru sufletul tânarului. Oferta lui Hemant Metha, doctorand la DePaul University, includea si o clauza: pentru fiecare dolar din pretul final, tânarul se obliga sa petreaca câte o ora la biserica. Metha, de 23 de ani, nu este credincios, insa in oferta sa de pe eBay tânarul a marturisit ca lipseste ceva din viata lui. La neobisnuitul si disperatul sau apel au raspuns 41 de persoane, insa cel care a câstigat licitatia a fost un fost predicator evanghelic din Seattle, pe nume Jim Henderson. In loc sa ii impuna 500 de ore de slujbe religioase, predicatorul i-a cerut lui Metha sa participe la mai multe servicii religioase la alegere si sa contribuie cu experienta sa la o carte pe care o scrie pentru Random House.


Palaria unei bunicute constituie un „risc de securitate“


O bunicuta, de 82 de ani, din Marea Britanie, a fost obligata sa-si dea jos palaria intr-un local, pentru ca aceasta constituia „risc de securitate“. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, desi Betty Willbraham a insistat ca intrase cu gânduri pasnice in restaurantul „Hereward“, din Ely, ospatarii au refuzat sa-i aduca prânzul pâna când nu si-a scos palaria. Conducerea restaurantului sustine ca aceasta este o politica a multor localuri din Marea Britanie, care permite identificarea tuturor fetelor cu ajutorul camerelor de supraveghere, in cazul unui incident neplacut. „Nu am auzit niciodata de un restaurant care sa impuna asemenea conditii. Este ridicol. Este prima oara când mi s-a cerut sa-mi dau jos palaria, desi am fost in acel local de câteva ori. Eu fac parte dintr-o generatie de femei care poarta palarii atunci când ia prânzul“, a declarat batrâna.


Aurel Tamas a facut fericite 800 de femei


Indragitul interpret Aurel Tamas a facut fericite 800 de femei cu ocazia zile de 8 Martie. El a sustinut un recital extraordinar la Târgu Mures, unde atmosfera s-a incins pâna dimineata, ringul de dans devenind neincapator pentru ardelencele dornice sa petreaca departe de ochii barbatilor. De altfel, putinii barbati care nu au vrut in ruptul capului sa-si lase consoartele singure si s-au incapatânat sa le insoteasca la spectacol au plecat acasa cu „cravatele taiate“, la initiativa organizatorilor. Desi ocupat cu sustinerea spectacolului, Aurel Tamas si-a facut timp pentru cele mai iubite femei din viata sa, sotia si mama sa, fiecare beneficiind de atentie, dragoste si surprize pe masura. Este o traditie in familia Tamas ca in fiecare an de 8 Martie artistul sa-si viziteze mama.


Medeea Marinescu – la New York


Actrita românca Medeea Marinescu va fi prezenta la New York, in cadrul evenimentului intitulat „Rendez-vous cu cinematograful francez 2006“, in calitate de protagonista a peliculei „Je vous trouve tres beau“ („Va gasesc foarte frumos“ – n.r.), lansata la inceputul acestui an la Paris. Potrivit Romanian Global News, Institutul Cultural Român va gazdui, in acest scop, un cocteil pentru celebrarea remarcabilei prezente a actritei românce in filmul amintit si va initia o dezbatere pe marginea relevantei subiectelor europene intr-un nou sezon de film la New York. Evenimentul se va desfasura marti, 14 martie, de la ora 18.00, la Institutul Cultural Român, din 200 East 38th Street/Misiunea Permanenta a României la Organizatia Natiunilor Unite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS