14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorj„Fuziunea PNL-PD nu va avea loc niciodata“

„Fuziunea PNL-PD nu va avea loc niciodata“

Dan Ilie Morega, presedintele PNL Gorj, este primul lider liberal care a afirmat ca fuziunea dintre PNL si PD nu va avea loc niciodata. Acesta spune ca nu este un punct de vedere personal, ci al organizatiei PNL Gorj, dar si al multor lideri liberali de la nivel national.


La nivel central, democratii si liberalii incearca sa dea impresia sa proiectul fuziunii nu este abandonat. Fiecare parte doreste insa ca fuziunea sa se realizeze dupa propriile conditii.


Morega sustine ca, in realitate, fuziunea nu va avea loc niciodata, asa cum a reiesit si de la intâlnirea liderilor liberali care a avut loc zilele trecute la Sinaia. „La acea intâlnire, la care au participat liderii organizatiilor din tara si cei de la nivel national, nimeni nu s-a mai pronuntat pentru fuziune, iar sase lideri au fost chiar radicali, in sensul ca nu accepta fuziunea in nici un fel de conditii“, a spus Morega. Printre acestia, Morega i-a mentionat pe Crin Antonescu si Ludovic Orban.


PNL nu vrea sa fie remorca la tractorul democrat


Seful liberalilor gorjeni a trecut in revista si argumentele pentru care PNL nu va accepta niciodata fuziunea cu democratii. Acesta a spus ca democratii au in primul rând o problema de atitudine, in sensul ca „vor fuziunea, dar sub forma unei remorci liberale la tractorul democrat condus de Boc“.


Morega mai mentioneaza ca PNL nu va renunta niciodata la pozitia de membru cu drepturi depline in Partidul Liberal European, mai ales ca Tariceanu este vicepresedinte al acestui organism. „Democratii nu numai ca nu sunt membri cu drepturi depline in Partidul Popular European, dar nici macar nu au calitatea de membru asociat, ci doar de observator“, a spus Morega, care nu este dispus sa dea cioara din mâna pentru vrabia de pe gard.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS