17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTata injunghiat de fiu

Tata injunghiat de fiu

Un barbat de 36 de ani din Segarcea a fost arestat sub acuzatia de tentativa de omor, dupa ce si-a injunghiat tatal. Eugen David, de 36 de ani, si tatal sau, Nicolae David, de 67 de ani, locuiau impreuna intr-o casa saracacioasa, la periferia orasului doljean Segarcea.


A vrut sa vânda sicriul


Având nevoie de bani, Eugen se apucase sa vânda tot ce a gasit prin casa parinteasca. „A vândut tot de prin casa si toti banii i-a dat pe bautura. Taica-sau nu putea sa zica nimic, ca il batea. Acu’ câteva zile a vrut sa vânda si sicriul pe care si-l luase taica-sau, da’ i-am zis sa nu-l vânda, ca nu are cu ce sa-l ingroape“, povesteste Ana Trandafir, sora lui Nicolae David.


Joi seara a izbucnit un nou conflict intre tata si fiu. La un moment dat, tatal a pus mâna pe cutit sa taie pâine. Baut fiind, crezând ca vrea sa-l atace, Eugen David si-a lovit tatal, i-a smuls cutitul din mâna, apoi i l-a infipt in piept. Vazându-si tatal plin de sânge, a dat fuga la un vecin. „A venit la mine: «Nicule, sa dam un telefon la salvare, ca tata cazu in cutit». L-am intrebat: «Cum cazu in cutit?». A zis: «Pai, nu stiu. Hai si tu la mine sa vezi ca taica-meu cazu in cutit»“, povesteste vecinul Nicolae Bivolaru. Ambulanta l-a dus pe batrân la Spitalul de Urgenta Craiova, unde medicii au constatat ca Nicolae David a fost la un pas de moarte. In fata anchetatorilor, Eugen David a recunoscut pâna la urma ca si-a injunghiat tatal, dar a sustinut ca nu stie pentru ce l-a lovit. Retinut pentru 24 de ore, fiul a fost arestat preventiv duminica, in baza unui mandat eliberat de Tribunalul Dolj, fiind acuzat de tentativa de omor calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS