30.1 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalSutienul „tradeaza“ preferintele sexuale

Sutienul „tradeaza“ preferintele sexuale

O vorba din batrâni spune ca haina il face pe om. Din câte se pare insa, si ceea ce purtam pe sub haine spune multe lucruri despre personalitatea noastra. Un psiholog britanic afirma ca lenjeria intima a doamnelor „dezvaluie“ preferintele sexuale ale acestora. Afirmatia ii apartine lui Tracey Cox, care a realizat un fel de tipologie sexuala a sutienelor.


Asa ca, domnilor, in cazul in care va „prindeti“ mai greu de preferintele partenerelor dumneavoastra, aruncati o privire la lenjeria sexy, care va va spune multe despre purtatoare. Daca hainele spun multe despre un om, la fel si lenjeria dezvaluie pasiunile acestuia in dormitor.


De exemplu, daca partenera dumneavoastra prefera lenjeria fina si scumpa, inseamna ca doreste sa fie tratata ca o printesa, de exemplu, cu un preludiu lung cu multe mângâieri si un masaj cu uleiuri alese. Doamnele care prefera articolele de lenjerie intima de culoare alba sunt niste romantice incurabile. Daca doriti sa le impresionati, umpleti patul cu petale de trandafir, pregatiti o atmosfera romantica cu lumânari si sampanie fina. In cazul in care partenerele dumneavoastra au tendinta sa aleaga lenjeria intima transparenta, inseamna ca sunteti norocosi. Doamnele cu pricina nu cunosc limite când vine vorba de sex si sunt dispuse sa incerce orice: de la catuse si pâna la cele mai ciudate jucarii sexuale. Doamnele care prefera lenjeria intima sportiva transmit un semnal mai mult decât clar: sunt mândre de corpul lor si, mai ales, de conditia lor fizica. Partidele de sex cu astfel de „exemplare“ sunt lungi si complexe, mai ales ca flexibilitatea le permite „atletelor“ abordarea unei game largi de pozitii. In cazul in care gasiti in sertarul de lenjerie al partenerei articole de culoare rosie sau negre, care merg la „sigur“, fiind excitante pentru majoritatea reprezentantilor sexului tare, mesajul este clar: „Vreau sa fac sex aici si acum, da-l incolo de romantism“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS