19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDe ce ei nu spun niciodata „te iubesc!“

De ce ei nu spun niciodata „te iubesc!“

De ce barbatii nu spun cu prea mare usurinta „te iubesc!“? De ce nu pronunta aceste doua cuvinte pe care toate femeile isi doresc sa le auda? Pentru o femeie nu este suficient sa stie ca barbatul pe care il are alaturi o iubeste. Din când in când, aceasta isi doreste sa-si auda partenerul spunându-i cele doua cuvinte magice. Cu toate acestea, barbatii sunt reticenti in a-si declara deschis dragostea. De ce?


Potrivit psihologului Carla Riva, acesta situatie poate fi explicata prin teama barbatilor de a se expune, de a se arata prea tandri. „Este un semn al nesigurantei. In plus barbatii, sunt in majoritate interesati mai degraba sa comunice informatii decât emotii. Aceasta situatie explica in mare masura nevoia femeilor de a auzi vorbe de dragoste“, a declarat Carla Riva.


Psihologul a subliniat de asemenea ca nu este indicat ca o femeie sa-i solicite intr-un mod evident partenerului sa-i spuna „te iubesc“. „S-ar simti grabiti. Este mai bine sa-i facem sa inteleaga ca suntem capabile sa primim si experesii ale dragostei care nu sunt verbale si, mai mult, este important sa aratam cât de mult le apreciem. Un sarut pe care el il da pe neasteptate este de fapt o declaratie de dragoste, iar apoi, este felul acela tipic masculin de a privi o femeie in timp ce acesta face cu totul altceva… Faptul ca isi tine privirea atintita asupra ei si ii analizeaza fiecare miscare reprezinta pentru multi barbati modul lor particular de a-i spune partenerei «te iubesc!»“, a mai spus Carla Riva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS