25.5 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalBodu vrea mai multe „victime“

Bodu vrea mai multe „victime“

Presedintele ANAF, Sebastian Bodu s-a declarat nemultumit de modul cum se desfasoara procedurile de executare silita. El a declarat joi, la Cluj Napoca, intr-o conferinta de presa, ca „executarile silite merg din ce in ce mai prost, nu cum ar trebui sa mearga“. Potrivit ministrului delegat exista numeroase datorii nerecuperate pentru ca „de exemplu, executarile silite se pun pe site, dar site-ul nu merge“. Presedintele ANAF si-a acuzat angajatii ca publica informatiile doar in ziare obscure, nerespectând astfel procedura in vigoare. Mai mult, Bodu a remarcat ca activele se vând, de multe ori premeditat, sub pretul de evaluare. Seful ANAF a anuntat ca va propune un ordin care stabileste ca executarile silite sa fie publicate in cotidiene centrale.


El a remarcat si un plus, amintind faptul ca se fac executari silite la societati cu capital de stat, cum ar fi CFR sau Termoelectrica.


Referindu-se la modalitatea de informare asupra executarilor silite, reprezentantul ANAF a precizat ca „se face publicitate sa le cumpere activele cine trebuie“. Bodu a adaugat ca, in cazul nerespectarii procedurilor de executare silita, nu este vorba despre greseli, ci despre „actiuni deliberate“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS