13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCinci morti, in 15 minute

Cinci morti, in 15 minute

Trei oameni au murit, in urma unui accident rutier produs luni seara pe Drumul European 70, la intrarea in localitatea Simian – Mehedinti.


Martorii oculari ai carnagiului de pe sosea au observat ca in câteva secunde trei barbati au murit pe loc.


„Nu am vazut asa ceva nici in filme. O masina zboara circa 15 metri si aterizeaza pe alt autoturism, strivind doi oameni. Dupa aceasta se rastoarna pe capota si este strivit si soferul Loganului care a pierdut controlul volanului“, a declarat Laurentiu Fisic, martor.


Soferul autoturismului Dacia Logan, care se deplasa dinspre Drobeta Turnu Severin catre Craiova, a depasit un tir, insa a observat alta masina care venea din fata, moment in care a incercat sa revina pe banda sa de mers. Soferul a pierdut controlul volanului, s-a rasturnat de câteva ori si a aterizat pe un autoturism Volkswagen Passat, care se deplasa regulamentar din sens opus.


In urma impactului, atât soferul autoturismului Dacia Logan, cât si cele doua persoane aflate in Passat au decedat pe loc.


Un tânar, de 25 de ani, si doi barbati, de 47, respectiv 50 de ani, au fost prinsi intre fiarele contorsionate ale propriilor masini si au murit pe loc din cauza impactului puternic dintre autoturisme.


Accidentul a avut loc la numai 15 minute dupa alta tragedie produsa la doar trei kilometri distanta. Doua persoane care au incercat sa traverseze calea ferata prin spatele unui tren accelerat nu s-au asigurat si au fost lovite in plin de un tren rapid, care venea din sens opus. Ambele persoane au murit pe loc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS