10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalStefania Ghita - viitoare actrita de revista

Stefania Ghita – viitoare actrita de revista

Stefania Ghita, la numai noua ani, are o voce extraordinara, dar si talent actoricesc de exceptie.


Talentul muzical al Stefaniei a fost descoperit chiar de mama ei. Pe lânga vocea deosebita cu care a fost inzestrata, fetita are si talent actoricesc, fiind considerata de majoritatea specialistilor o „adevarata actrita, fiind parca facuta pentru teatru de revista“. A participat la mai multe concursuri de muzica usoara pentru copii, câstigând premii insemnate. A jucat deja in doua filme de lung metraj: „Singuri de Revelion“ si „Mulineta Rosie“, unde specialistii sustin ca preselectia a fost drastica. Il admira extrem de mult pe compozitorul de muzica usoara Dumitru Lupu, care ii si face muzica. „Am jucat in mai multe filmulete muzicale: «La cabana vesela», «Iarna la munte», «Iepurasul alb». Am fost extrem de mândra sa joc in filme alaturi de Rodica Popescu Bitanescu, Jean Constantin, Alexandru Julea, actori pe care pâna acum câtiva ani ii vedeam doar la televizor si cu care nici macar nu visam ca voi ajunge sa vorbesc, dar sa mai si interpretez…“, a povestit Stefania.


„Pe 22 februarie o sa plec la o noua filmare“


Desi este doar un copil in clasa a III-a, Stefania stie inca de pe acum foarte bine ce cariera vrea sa urmeze. In afara de muzica si actorie, fetita este pasionata de sport, in special de gimnastica si de dansuri moderne. Ii place foarte mult sa citeasca, a fost pur si simplu cucerita de ultima carte citita – „Heidi, fetita muntilor“, de Johanna Spyri. „Din fericire toti ma sustin, parintii, rudele, invatatoarea. Majoritatea filmarilor se realizeaza in timpul saptamânii. Lipsesc motivat de la scoala foarte mult, apoi trebuie sa recuperez materia. Imi doresc sa ajung regizor de film… Pe 22 februarie o sa plec la o filmare pentru o noua poveste pentru copii“, a spus Stefania Ghita.


Fetita are deja sase melodii compuse special pentru ea, textieri fiind Carmen Alda Vlad si Florin Pretorian, iar compozitorul melodiilor, Dumitru Lupu. Stefania este fana inraita a Nicolei, a formatiilor Pops si Akcent, dar si a Shakirei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS