13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Reactii on line

Articolul „Scandal pe meditatii la Elena Cuza“, publicat pe 15 februarie in cotidianul nostru, a stârnit un adevarat val de comentarii pe site-ul Gazetei de Sud. Va prezentam mai jos câteva dintre reactiile cititorilor:


http://www.gds.ro si [email protected]


Betty


Doamna Nasturica e o cunostinta veche, eu am terminat liceul acum zece ani. Desi nu faceam engleza, stiu ca ii teroriza pe colegii mei, care pot sa va asigur erau niste elevi de exceptie; isi aduc aminte si acum profesorii vechi din «Elena Cuza» de clasa noastra. Si nu e numai problema notelor, ci si a modului de adresare la clasa, a rautatii si isteriei dumneaei. Si stiu sigur ca in particular dumneaei pretinde 500.000 ROL/sedinta, cu plata in avans pe toata luna!!! In vederea acestor cursuri particulare, nu prea isi da silinta la ore, face o engleza de mântuiala, fara lectii predate, fara teme, fara coerenta, tocmai pentru ca elevii sa aiba un nivel foarte scazut si sa creada ca au neaparata nevoie sa mearga la dânsa sa se mediteze, pentru a putea face fata la scoala. Un cerc vicios, dar care nu o caracterizeaza numai pe doamna Nasturica. Dar, intr-adevar, daca trebuie sa incepem cu cineva, cea mai nimerita este dumneaei…


maria


Cum se face ca un profesor cu vechime de 30 de ani in invatamânt primeste reclamatii tocmai acum?


Din partea mea, toata stima si respectul pentru doamna profesoara… singura ei greseala e ca isi face treaba asa cum multi nu si-o fac… adica bine!


Imi pare rau ca elevii care stiu câteva cuvinte in germana iau media 9…, dar oare e normal asa ceva???


Iar elevii care nu pot suporta regimul scolii sunt liberi sa se mute… «Elena Cuza» se vrea a fi unul dintre cele mai bune colegii din Craiova… nu e normal ca aici sa invete numai elita orasului?


Notele mari la celelalte materii sunt irelevante… ar trebui sa se faca o testare a elevilor pentru a stabili daca au primit notele pe merit… Sunt convinsa ca rezultatele i-ar uimi pe respectivii parinti.


Cum explicati faptul ca majoritatea elevilor doamnei Nasturica au intrat la unele dintre cele mai de prestigiu facultati de profil din tara? Cum explicati ca majoritatea au luat diploma CAE in timpul liceului?


wow… au ramas patru copii corigenti… Cum e posibil asa ceva?…. Prostii! In loc sa faca atâta scandal, mai bine ar pune mâna sa invete! O sa vada ei mai târziu in viata cât de mult o sa-i ajute ca sunt in stare sa vorbeasca o limba straina… si nu doar cinci propozitii invatate by heart.


Sugar_bunny


Mda, madame Nasturica asta se pare ca nu se mai satura de bani si mai degraba zis vrea si ea ca pâna la pensie sa-i ramâna „ceva“ in buzunar, insa din pacate nu este singura profesoara care recurge la asa ceva pentru a-si atrage elevii la meditatie, meditatie de 500. 000, si care mai are pretentia sa i se dea si banii in avans pe o luna. Intr-adevar, nu da nici o tema la clasa, la ore vine cu 20 de min. mai târziu, sa nu mai spun si de chiulurile pe care le trage… in schimb, sâmbata, la „recuperari“, pune absente elevilor, neavând nici macar voie. Iar ca profesoara… este extrem de slabutza si nici interesul nu si-l da; cine stie… poate si-l da la meditatia aia de 50 de lei, desi ma indoiesc!! Cât despre faptul ca nu-si mediteaza elevii de la clasa… pai si atunci cum in decurs de trei saptamâni un elev poate ajunge de la nota cinci intr-o lucrare de control la zece in oral… sigur elevul respectiv o sa ramâna cu ceva in cap…. cu faptul ca daca taticu’ are bani si-l da la madame nasturik si altii, se rezolva totul prin note de zece luate pe moca. Iar madama isi umfla buzunaru’ ca balonu’…


monica


Doamna Ileana Nasturica mi-a fost profesoara si eram foarte multumita de modul dumneaei de predare, aveam teme pentru acasa si am avut medii de 9 si 10, cu toate ca nu faceam meditatie. Rezultate foarte bune la proba scrisa de limba engleza am obtinut si la examenul de bacalaureat, datorita faptului ca dna Nasturica a lucrat foarte mult cu noi la clasa. Engleza pe care am invatat-o in liceu ma ajuta foarte mult acum, când sunt studenta la Facultatea de Litere si pe aceasta cale vreau sa-i multumesc inca o data doamnei profesoare!!


Sergiu


De ce a fost mutata anul acesta la a X-a H?


Chiar credeti ca directorul Nastase sau diriginta Militaru nu stiau situatia?


Eu pun pariu ca sunt elevi in clasa a X-a care stiu engleza mai mult si mai bine decât dinozaura Nasturica!!


Cum adica „sa ramâna in minte cu ceva!!“, ea sa ramâna in buzunar cu altceva?


Va faceti liceul de râs luându-i apararea!!!


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII