19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocal„Haiducii“ - program special de Ziua Indragostitilor

„Haiducii“ – program special de Ziua Indragostitilor

La sfârsitul saptamânii trecute, cei trei baieti de la Haiducii au participat la Târgul de Nunti Expo „Ideal Mariaj“ si acolo nu au ratat ocazia de a strânge in brate miresele superbe care defilau prin expozitie. Prilej numai bun pentru ca „haiducii“, Cristian, Catalin si Marian sa vorbeasca si despre felul in care isi vor petrece ziua de Sfântul Valentin, care se apropie.


Componentii trupei „Haiducii“ au recunoscut ca Ziua Indragostitilor, desi este o sarbatoare „adoptata“, are, ca pentru orice indragostit, semnificatii deosebite. Asadar, când vine vorba despre felul in care isi vor petrece ziua, dar mai ales seara de Sfântul Valentin, cei trei baieti au raspuns ca au planuri „mari“, dar in care nu sunt implicate neaparat si perechile lor. Astfel, pentru Cristi, Ziua Indragostitilor este un prilej minunat de a-si aminti de felul in care a petrecut aceasta sarbatoare anul trecut, când avea o relatie, dar si pentru a schimba total traditia anul acesta, fiind singur. „Având in vedere ca acum un an am fost un rasfatat al acestui eveniment si am petrecut o seara de neuitat cu lumânari parfumate, petale de trandafiri, o bratara de aur inscriptionata „Te iubesc“, lenjerie de pat cu trandafiri si inimioare etc., anul acesta voi „sarbatori“ alaturi de cei mai dragi prieteni intr-un club din Bucuresti… precum burlacii!“, a spus Cristi, care a scapat si de corvoada cautarii unui cadou potrivit pentru „ea“: „De vreme ce nu voi avea o iubita, nu pot sa spun ca voi oferi un cadou“, a explicat Cristi, care a recunoscut ca, in ciuda faptului ca acum este singur, este „prea bolnav de romantism“, lucru care uneori „dauneaza“.


Cu iubita cu tot, „haiducul“ Catalin planuieste o escapada in creierul muntilor, loc numai bun de schimbat vorbe dulci: „Voi pleca impreuna cu draguta mea la munte, unde va avea parte de multe surprize romantice! Cu siguranta voi reusi sa o surprind“, a spus Catalin, care se considera un romantic incurabil. „Imi amintesc ca anul trecut, cu o saptamâna inainte de Ziua Indragostitilor, i-am oferit iubitei mele, in fiecare seara, câte un trandafir rosu. Insa, in ultima seara, respectiv de Valentine’s Day, nu am avut cum sa ne vedem, pentru ca ma aflam la un concert in tara si am ajuns in Bucuresti abia la patru dimineata. Am cumparat un trandafir si am intrat incetisor in curtea unde locuia prietena mea si i-am lasat trandafirul in fata usii, intr-o galeata cu apa“, a povestit Catalin, care i-ar dedica iubitei sale toate melodiile de pe albumul cu numarul trei al trupei, „Cântec de Haiducie“, care urmeaza sa fie lansat in zilele urmatoare, tot sub egida casei de discuri RBA, cu care colaboreaza „Haiducii“. Al treilea component al trupei, Marian, spune despre sine ca nu a fost niciodata romantic, ci mai degraba pragmatic. Asa se explica si felul „normal“ in care va petrece Ziua Indragostitilor: „Valentine’s Day este o sarbatoare adoptata, de aceea voi incerca sa sarbatoresc aceasta zi intr-un mod cât mai normal, alaturi de iubita mea“, a spus Marian care ii va oferi, totusi, un cadou perechii sale: „Consider ca este mult mai frumos un cadou simbolic, oferit din suflet, si nu un dar costisitor! Nu m-am gândit inca ce ii voi oferi de Sfântul Valentin, dar voi cauta ceva care sa o incânte“, a spus Marian, gândindu-se ca s-ar potrivi sa ii dedice iubitei sale melodia „Haiducilor“, „Va fi rândul tau“, de pe primul album al trupei, „Feciori de lele“.


Distractie si pasiuni


Aflati in turnee prin tara, „Haiducii“ nu puteau sa scape de câteva aventuri haioase, numai bune de povestit fanilor. „Sunt multe intâmplari haioase de povestit, dar acum imi amintesc de Marian la un concert, cum era sa cada de pe scena! Fara sa-si dea seama, a avansat catre marginea scenei si l-am prins exact când facea pasul… decisiv!“, a povestit Cristi. „Am fost invitati la un concert pe litoral si când am inceput sa cânt am observat ca ceva nu este in regula… mi se rupsese microfonul“, si-a amintit si Catalin, in timp ce Marian a spus: „Imi amintesc ca dupa recital am fost rechemati pe scena pentru bis si, in momentul când am aparut in fata publicului, nu eram decât doi: eu si Catalin. Cristi plecase grabit la cabina ca sa se schimbe“. Când vine vorba de pasiuni, baietii sunt cât se poate de normali. Astfel, Cristi este innebunit sa conduca „o masina puternica pe serpentine, de preferat noaptea si, in nici un caz, cu cineva in masina. Este o nebunie pe care mi-o asum“, a spus Cristi, in timp ce lui Catalin ii place foarte mult sa faca sport, „incepând de la box, dansuri sportive si ajungând la fotbal“. Marian adora sa mearga la sala, „pentru intretinerea corpului“, dar ii plac la fel de mult si masinile.


Nou album semnat „Haiducii“


La sfârsitul lunii februarie, Haiducii vor avea lansarea celui de-al treilea album sub egida RBA, „Cântec haiducesc“, care contine zece piese despre care baietii spun ca „va vor aduce aminte de haulitul muntilor si de susurul izvoarelor, de portul semet al barbatilor de altadata si de frumusetea naturala a femeilor ce le stateau alaturi, zece piese care rescriu pagini de viata haiduceasca pline de savoare“. „Zorilor, surorilor“, „In patru crapa“, „Toarna, Neago, toarna“, „Cântec de haiducie“ sunt doar câteva dintre titlurile care vor dezvalui celor ce le asculta legile nescrise ale adevaratilor haiduci români.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS