15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDJ-ul din Cârcea, pus in libertate

DJ-ul din Cârcea, pus in libertate

Judecatoria Craiova a respins ieri propunerea de arestare preventiva formulata de procurorii craioveni in cazul lui Florin Hederek, de 36 de ani, din Cârcea – Dolj, DJ la discoteca din localitate.


Hederek a fost retinut luni, pe baza de ordonanta, dupa ce politia doljeana a intrat in posesia unei inregistrari audio-video, realizata pe 3 februarie 2005, in care acesta o batea, o ameninta si o supunea la perversiuni sexuale pe concubina lui, Ana B., de 19 ani.


Imaginile prezentau scene de o perversitate si o violenta iesite din comun: barbatul o forta pe tânara (pe atunci eleva in clasa a XI-a) sa faca sex oral, apoi urina pe ea.


Pe baza plângerii formulate de tânara, la care se adauga proba audio-video, politistii l-au retinut pe Florin Hederek pentru lipsire de libertate si perversiuni sexuale, apoi procurorii de la Parchetul Judecatoriei Craiova au propus arestarea preventiva a acestuia.


Magistratii de la Judecatoria Craiova au respins insa, ieri propunerea procurorilor, dispunând continuarea cercetarilor cu invinuitul in stare de libertate.


„Impotriva acestei solutii, noi am si facut recurs, care se va judeca la Tribunalul Dolj“, a precizat procurorul Crenguta Lionte, purtatorul de cuvânt al Parchetului de pe lânga Judecatoria Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS