21.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjVicepremierul Copos face victime printre conservatorii gorjeni

Vicepremierul Copos face victime printre conservatorii gorjeni

Biroul Executiv al Partidului Conservator Gorj, intrunit vineri, a ajuns la concluzia ca nu a cerut niciodata demisia vicepremierului Copos, desi a facut publica aceasta solicitare cu zece zile in urma. Sefii de la Bucuresti ai partidului s-au inflamat la auzul actelor de vitejie de la Gorj, acesta fiind probabil unul din motivele care au determinat Biroul Politic al partidului sa invalideze alegerile care au avut loc in Gorj pe 10 decembrie, când Valentin Mogoe a fost ales presedinte, iar Sabin Popescu prim-vicepresedinte.


Amnezia brusca a conservatorilor gorjeni nu pacaleste pe nimeni, mai ales ca acestia au emis si un comunicat de presa in care se arata ca Biroul Executiv al PC Gorj ii cere lui George Copos „sa-si dea demisia din functia publica de vicepremier, considerând ca aceasta demisie ar conduce la o crestere a imaginii PC si nici nu ar afecta imaginea guvernului“.


Pentru aceasta atitudine exprimata la finele lunii ianuarie, conservatorii gorjeni au gasit un tap ispasitor, sustinând acum ca nu a fost punctul de vedere al Biroului Executiv, ci o parere personala a lui Sabin Popescu. „Acesta si-a recunoscut vina si si-a cerut demisia din functie, dar Biroul Executiv i-a respins in unanimitate solicitarea“, a spus Valentin Mogoe, care inca se mai considera presedintele PC Gorj. Acesta spune ca nu a fost informat oficial despre invalidarea alegerilor de la Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS