Acasă Local Inca un deces in urma exploziei din Lapus

Inca un deces in urma exploziei din Lapus

-

Cea de-a doua victima a exploziei produse in urma cu o saptamâna la punctul termic din cartierul Lapus a murit ieri-dimineata la Spitalul de Urgenta Craiova. Potrivit reprezentantilor unitatii sanitare, decesul lui Danut Ibinceanu, de 44 de ani, a survenit in jurul orei 6.00, prin stop cardio-respirator, ireversibil la manevrele de resuscitare. „Pacientul a fost internat in Clinica de Terapie Intensiva cu diagnosticul de arsuri de gradele II/III pe 75 % din suprafata corporala si, in ciuda tratamentului complex medico-chirurgical aplicat, evolutia a continuat sa fie grava din cauza arsurilor foarte intinse si profunde care au afectat si celelalte organe“, a declarat prof.dr. Florea Purcaru, seful Clinicii de Terapie Intensiva.


Vestea decesului colegului lor de serviciu i-a intristat si pe angajatii Regiei de Termoficare Craiova. Conducerea unitatii a luat masuri pentru acordarea unui sprijin material familiei care trece prin momente grele. „Cheltuielile de inmormântare vor fi suportate de noi si ne gândim, de asemenea, la o posibilitate de a-i ajuta financiar familia“, a declarat Tatian Tudorache, directorul Regiei de Termoficare Craiova.


Victima celei de-a doua explozii, Marin Lupu, de 44 de ani, se afla in continuare in spital. Starea generala este buna, cu evolutie favorabila, dupa cum sustin cadrele medicale din Clinica de Chirurgie Plastica, unde barbatul a fost spitalizat cu diagnosticul „arsura de gradele I/II pe 10% din suprafata corporala“.

ȘTIRI VIDEO GdS

1 COMENTARIU

LIVEVIDEO Dezbaterea președintelui Iohannis cu jurnaliști și politologi

Dezbaterea anunțată de Klaus Iohannis, înaintea turului doi al alegerilor prezidențiale, începe la ora 19.00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare, fiind organizată...