16.5 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGigioc si Ciovica ramân in arest

Gigioc si Ciovica ramân in arest

Luând exemplul lui Enriko, tandemul Gigioc-Ciovica incearca sa scape din arest, fie pe motive medicale, fie prin inlocuirea arestarii preventive cu obligarea de a nu parasi localitatea.


Dupa ce completul format din judecatorii Laurentiu Anghel, Laura Nedelcu si Ion Badea, de la Tribunalul Dolj, a decis punerea in libertate sub control judiciar a lui Enriko-Cezar Constantinescu, ceilalti doi inculpati in dosarul scandalului petrecut in noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie la discotecile Angel’s si Medieval din Craiova au incercat si ei sa obtina eliberarea din penitenciar.


In spatele gratiilor, cel putin pâna mâine


Gigi-Vadik Zavera, zis Gigioc, si Marin Catalin Ciovica au depus zilele trecute la Judecatoria Craiova trei cereri. In primele doua, Gigioc si Ciovica au solicitat inlocuirea masurii arestarii preventive cu masura obligarii de a nu parasi localitatea. Judecatorii au luat in pronuntare aceste cereri, insa au amânat pronuntarea pentru 2 februarie. Interesant este ca tot vineri are loc primul termen in dosarul in care Enriko, Gigioc si Ciovica sunt judecati pentru savârsirea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice in forma agravata, ocazie cu care instanta va trebui sa dispuna si asupra mentinerii sau nu a masurii arestarii preventive fata de cei doi ramasi in spatele gratiilor. In cea de-a treia cerere, Gigioc a solicitat eliberarea din arest preventiv pentru motive medicale, sustinând ca sufera de o afectiune care necesita o interventie chirurgicala. In aceasta cauza, magistratii de la Judecatoria Craiova au fixat urmatorul termen pe 7 februarie, dispunând efectuarea pâna atunci a unei expertize medico-legale, pentru a se constata daca arestatul este, intr-adevar, bolnav si daca boala sa poate fi tratata in sistemul penitenciar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS