12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalNevasta lui Mischie sare la gâtul primarului Circiumaru

Nevasta lui Mischie sare la gâtul primarului Circiumaru

Sotia fostului baron Nicolae Mischie a pretins scuze din partea primarului, care ar fi declarat ca nu-i plac ochii ei.


Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Circiumaru, a fost acuzat ieri, in plina sedinta a consiliului local, de faptul ca blocheaza initiativele legislative ale consilierilor. Acuzatia a fost adusa de consilierul Sanda Mischie, care a sustinut ca, in mod nedemocratic, primarul Circiumaru i-a pretins sa se consulte cu el inainte de intocmirea proiectelor de hotarâre de consiliu. Mai mult, Sanda Mischie a spus ca materialele intocmite de ea nu au ajuns niciodata in mapa de lucru a consilierilor. Aceasta nu a dorit sa exemplifice in vreun fel ce initiative a avut, iar primarul Circiumaru a preferat sa nu comenteze.


Anul 2006 va fi unul rau pentru familia Mischie


Sanda Mischie l-a acuzat pe primar nu numai de faptul ca are un stil dictatorial de conducere, ci si pentru ca „a dat dovada de impolitete“. Aceasta a invocat o afirmatie de-a acestuia dintr-o sedinta de consiliu din noiembrie 2005, când primarul i s-ar fi adresat astfel Sandei Mischie: „Inteleg ca nu va plac ochii lui Circiumaru, dar e valabil si invers“. Pentru aceasta „impolitete“, Sanda Mischie a pretins ca primarul sa-i ceara scuze, macar pentru faptul ca este consilier, nu neaparat pentru ca e femeie. Primarul nu si-a cerut scuze si a spus ca tocmai din politete nu isi permite sa comenteze in vreun fel cele spuse de Sanda Mischie.


Unde sunt vremurile de altadata?


Sanda Mischie era un consilier extrem de activ pâna in anul 2004, cel putin din punctul de vedere al luarilor de cuvânt, care nu de putine ori faceau deliciul presei. A cerut primarului sa nu mai oficieze de Ziua Indragostitilor casatorii simbolice de o zi, pentru a nu incuraja concubinajul in rândul tinerilor. A cerut ca nuntile sa inceapa la ora 12.00 ziua si sa se termine la ora 22.00, pentru ca nuntasii sa fie odihniti a doua zi la serviciu. A solicitat interzicerea reclamelor stradale la tigari in Târgu Jiu, chiar daca in restul tarii acestea sunt permise.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII