16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn râmnicean s-a sinucis cu un cutit de bucatarie

Un râmnicean s-a sinucis cu un cutit de bucatarie

Un barbat din cartierul Ostroveni al municipiului Râmnicu Vâlcea s-a omorât in apartament, sâmbata seara, cu un cutit de bucatarie. Râmniceanul s-a automutilat, facându-si mai multe taieturi in zona gâtului, a toracelui si a abdomenului.


Emilian Safta, de 34 de ani, locuia in blocul A 32, scara D, in cartierul Ostroveni. Barbatul era casatorit, avea o fetita de patru ani, iar sotia era plecata la munca in strainatate de doi, trei ani. Emilian locuia mai mult singur, pentru ca fetita era crescuta de parintii sotiei. Sâmbata seara, sora lui Emilian l-a sunat de mai multe ori pe telefonul mobil, dar barbatul nu a raspuns si aceasta si-a dat seama ca este ceva in neregula si a mers sa vada ce s-a intâmplat. Emilian Safta a fost gasit mort in cada, in jurul orei 21.00, cu mai multe taieturi pe suprafata corpului si cu un cutit de bucatarie pe un picior. Atât echipa de politie, cât si reprezentantii Serviciului de Medicina Legala (SML) Vâlcea au stabilit, in urma cercetarilor, ca barbatul s-a sinucis. Daniel Roncea, medic legist la SML Vâlcea, a declarat, dupa autopsie, ca barbatul a decedat din cauza hemoragiilor interne cauzate de taieturile de cutit. „S-a sinucis cu un cutit si prezenta multiple plagi in zona gâtului, toracelui si abdomenului“, a precizat medicul legist.


Vecinii cred ca singuratatea i-a pus capac


Usa apartamentului in care a locuit Emilian este sigilata de politie, iar vecinii sunt socati de gestul lui si nu isi explica cum de a putut sa se omoare. Oamenii nu cred ca barbatul s-a sinucis din cauza saraciei pentru ca avea loc de munca, iar sotia era plecata la munca in strainatate. „Avea o fetita de patru ani si era un om foarte bun si linistit. Nevasta lui era plecata la munca in strainatate de doi, trei ani. Am inteles ca sora l-a gasit aseara. Era un om foarte linistit si avea si loc de munca. Chiar nu inteleg ce l-a facut sa se omoare. Oricum nu ne asteptam la asa ceva. Aseara nu am auzit nici un zgomot si nici un tipat. Nu imi venea sa cred când am auzit ca s-a omorât. Doar Dumnezeu stie ce a fost in capul lui“, a spus o vecina. Un alt vecin considera ca singurul motiv pentru care ar fi putut sa se sinucida Emilian ar fi faptul ca in ultima vreme a fost mai mult singur. „Cred ca singuratatea l-a facut sa aleaga aceasta cale. Sotia era plecata in strainatate, iar fetita era la parintii din partea mamei si el era singur. Nici nu ma gândeam vreodata ca el poate sa faca asa ceva“, a declarat un alt vecin. Locatarii mai sustin ca singuratatea si rutina l-ar fi determinat pe Emilian sa isi ia viata, iar acum fetita si sotia care plecase in strainatate sa câstige un ban au ramas fara sprijin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS