29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTaximetrist injunghiat

Taximetrist injunghiat

Un taximetrist din Craiova a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost taiat cu un cutit. Liviu Marica, de 35 de ani, este taximetrist de profesie la firma Favorit. De peste un an lucreaza pe un Tico al carui proprietar este Victor Stanciu, care ii incredintase autoturismul sa presteze contra cost activitatea de taximetrie. Soferul spune ca se intelege bine cu proprietarul si pâna acum nu a avut nici o altercatie cu acesta. „Nu ne-am certat pâna acum niciodata. Dimpotriva, ne intelegeam bine. Nu mi-a reprosat ca nu-i aduc banii, pentru ca trebuia sa-i dau suma de 400 de mii de lei pe zi, nici de masina nu mi-a zis ca i-am facut ceva“, sustine Marica. Barbatul afirma ca miercuri seara s-a dus sa-i duca masina acasa, asa cum face de fiecare data, si sa-i dea banii. A mers in cartierul craiovean Rovine, la blocul D18, unde locuieste Stanciu impreuna cu familia si socrii sai, a lasat automobilul si a plecat. „Am venit azi (ieri – n.r.) de dimineata sa iau taxiul ca sa plec sa fac curse. Era beat si cred ca de asta a facut asta. M-a chemat sa intru in casa, la bucatarie, si a pus mâna pe un cutit, a inceput sa ma macelareasca. M-a taiat la gât, m-a taiat pe piept. Toata familia era acasa, dar nu mi-a sarit nimeni in ajutor. O ora m-am zbatut si el si-a vazut in continuare de treaba. Nu stiam nici numarul de telefon de la salvare, nu stiam unde sa sun, am format pâna la urma un numar si a venit Ambulanta, sa fi fost ora sapte, opt de dimineata“, a spus Liviu Marica.


Liviu Marica a fost internat la Clinica de chirurgie toracica a Spitalului de Urgenta Craiova. Medicii spun ca are doua plagi taiate nepenetrante, una in zona gâtului, iar cea de-a doua in zona abdomenului. Starea de sanatate este stabila, pacientul fiind in afara oricarui pericol.


A „cazut“ in cutit


Din declaratiile facute de Victor Stanciu la politie, povestea lui Marica este contrazisa. De fapt, taximetristul a iesit ieri dimineata din tura si a mers sa predea masina proprietarului. Cei doi barbati s-au apucat de baut si in cele din urma au ajuns la cearta. Scandalul a pornit de la neintelegerile legate de bani si de autoturism. In final, tovarasii de pahar au inceput sa se imbrânceasca, iar Marica, ametit bine de aburii lui Bachus, a „cazut“ intr-un cutit si s-a ranit. Politistii de la Sectia 4 Politie au demarat o ancheta si, in functie de zilele de ingrijiri medicale pe care le va primi taximetristul, vor face incadrarea juridica a faptei comise de Victor Stanciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU