19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMasuratori incheiate cu divergente

Masuratori incheiate cu divergente

Problemele cu plata reparatiilor efectuate la blocurile de pe Aleea Constantin Brâncusi se extind si la blocul A3.


„Noi locuim aici de trei ani, este un cartier foarte linistit, nu se fura, nu avem ce reprosa vecinilor. Singura problema este legata de reparatia terasei deasupra scarii noastre“, a mentionat Eva Suvaina. Femeia a spus ca nu reproseaza nimic legat de pretul sau de executia si calitatea lucrarii, dar aceasta trebuia facuta dupa masuratori reale.


„Inainte de inceperea lucrarii, au fost facute niste masuratori fanteziste. Masuratoarea facuta de constructor nu este aceeasi cu cea facuta de noi. Dupa calculele noastre, lucrarea ar fi costat mai putin pentru ca suprafata este mai mica decât la masuratoarea initiala“, a precizat Eva Suvaina. Femeia a mai spus ca a incercat sa se adreseze reprezentantilor asociatiei, dar s-a lovit de refuzul acestora de a discuta. „Noi am platit partea care ne ajungea noua din costul reparatiei, dar ne-am dus la asociatie cu calculele si i-am rugat sa se uite peste ele. Cei doi domni nu au fost de acord cu calculele facute de noi, nici nu au dorit sa-si arunce privirea peste hârtii“, a declarat femeia.


Ar fi nevoie de cineva din afara cartierului


Eva Suvaina considera ca principala problema in relatia cu asociatia este lipsa de comunicare. „Nu ne explica nimeni ce calcule se fac, nu suntem multumiti de modul lor de a gestiona situatia. Eu cred ca lucrurile ar sta altfel daca s-ar gasi o modalitate prin care fiecare locatar sau proprietar sa mearga si sa-si plateasca singur gunoiul, apa si toate celelalte pentru a nu mai avea probleme cu intermediarii. Daca la noi apare o problema, noi suntem cei care trebuie sa se ocupe de remedierea ei. Ei nu fac decât sa incaseze banii, iar asta nu este ceea ce omul asteapta de la asociatia de proprietari care il reprezinta. Aici ar fi nevoie de o persoana tânara, cineva din afara cartierului, care ar putea, astfel, sa fie impartiala si care s-ar implica in solutionarea neajunsurilor“, a afirmat Eva Suvaina.


De partea cealalta, presedintele asociatiei, Ion Dicu, sustine ca familia Suvaina este cea care ar fi incurcat treburile. „Celor de la ultimul etaj le ploua in casa. Asta este o ambitie a sotului doamnei Suvaina, care tot spune ca s-a calculat gresit. Când i-am chemat pe constructori, ei nici macar nu erau acasa“, a precizat Dicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS