8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSolomon vrea fântâna arteziana muzicala

Solomon vrea fântâna arteziana muzicala

Pentru a atrage cât mai multi vizitatori straini, din 2006, in Craiova va mai fi amenajata o fântâna arteziana. Ideea a fost „furata“ de primarul Antonie Solomon din orasul ceh Praga, in care a poposit timp de câteva zile, anul trecut. Fântâna va fi muzicala si inconjurata de jeturi de apa de diverse culori si jocuri de lumini.


„Cea din Praga e veche de zece ani, asa ca noi nu o vom face exact la fel. In mare, ideea o vom pastra, deoarece e speciala, dar o vom imbunatati. Am mai vazut una care mi-a placut, in Las Vegas, insa pâna la urma am ramas la cea din Cehia. Aceasta este amplasata in interiorul unei curti, unde se gasesc peste trei mii de locuri. Cei care vor sa o vada platesc la intrare zece euro“, a spus Solomon.


Pentru a demonstra ca nu glumeste, edilul-sef a filmat fântâna, iar caseta a predat-o sefilor din primarie, pentru a o analiza. In acest scop, in ianuarie, se va incepe realizarea schitei dupa care va fi construita. In luna martie, Solomon spera ca va fi organizata si licitatia pentru amenajarea acesteia. Suma la care se va ridica investitia nu este cunoscuta, insa primarul a declarat ca merita. „Astfel si turistii vor fi mai interesati sa viziteze Craiova. Cred ca ridicarea acestei fântâni arteziene este spre binele orasului“, a incheiat primarul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII