12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn nou dosar pentru Iustin Covei

Un nou dosar pentru Iustin Covei

De aceasta data, tânarul este cercetat pentru ca ar fi injunghiat o fata in… fund.


Iustin Covei, de 19 ani, celebrul fiu al judecatorului Marin Covei de la Curtea de Apel Craiova, a ajuns din nou in atentia justitiei si politiei. De aceasta data este cercetat pentru ca ar fi injunghiat o fata in fesa dreapta. Rana a fost atât de grava incât victima a fost la un pas de a-si pierde viata.


Un chef cu urmari… penale


Pe 1 ianuarie, un grup de tineri din Craiova, printre care si Iustin Covei, s-au gândit sa faca un chef. Aveau si unde: intr-o garsoniera din blocul G 1, din cartierul Brazda lui Novac. Locuinta apartinea unei craiovence plecate in strainatate si care a lasat cheia unor cunostinte pentru a avea grija de casa. Zis si facut: ceva de mâncare si de bautura s-a gasit, muzica nu era o problema, asa ca s-a incins un chef in toata regula.


Un eveniment nedorit, petrecut in jurul orei 21.00, avea sa le taie tinerilor cheful de… chef. In conditii pe care politia inca le cerceteaza, Andra Madalina P., de 18 ani, din Craiova, una dintre invitate, ar fi fost ranita in fesa dreapta de un cutit pe care il tinea in mâna Iustin Covei. Rana s-a dovedit deosebit de grava, fata suferind o hemoragie foarte puternica. Tinerii au fost inspirati si au bandajat-o pe victima cu un prosop, au urcat-o repede intr-o masina si au dus-o la Spitalul de Urgenta Craiova, unde medicii i-au acordat primele ingrijiri medicale, apoi au transferat-o la Terapie Intensiva pentru a o tine sub stricta supraveghere.


Rana i-a pus victimei viata in primejdie


Incidentul ar fi ramas, poate, fara urmari, daca cineva de la spital nu ar fi recunoscut masina cu care fusese adusa fata – un Peugeot 206 – si pe proprietarul acesteia – Iustin Covei – ramas lânga autoturism. N-a mai fost decât un pas pâna când politia sa intre pe fir.


Initial, Andra n-a vrut in ruptul capului sa recunoasca ce i s-a intâmplat. Ulterior, a declarat totusi in fata oamenilor legii ca rana i-ar fi fost produsa de Iustin Covei, mentionând insa ca nu a fost o lovitura data cu intentie, ci pur si simplu s-a asezat in cutitul acestuia. Cum medicii legisti au constatat ca rana i-a pus victimei viata in primejdie, o asemenea declaratie data de victima l-a scapat pe fiul de judecator de o acuzatie de tentativa de omor, care s-ar fi putut lasa chiar cu o arestare preventiva.


Politistii craioveni cerceteaza acum conditiile in care fata a fost ranita. Investigatiile se dovedesc a fi, insa, destul de dificile, din cauza faptului ca multe din declaratiile date de participantii la chef si chiar de victima se bat cap in cap. Politistii incearca sa stabileasca acum daca rana a fost facuta de cutitul de taiat friptura pe care participantii la chef l-au prezentat drept corpul delict, ori de un briceag tip fluture despre care victima povestea ca l-ar fi avut Iustin Covei asupra lui. Cercetarile continua.


Dosar penal


Pe numele lui Iustin Covei s-a intocmit deja un dosar penal, inregistrat la Parchetul de pe lânga Judecatoria Craiova sub numarul 6/P/2006. Tânarul este cercetat pentru vatamare corporala grava din culpa, fapta prevazuta la art. 184 alin. 2 Cod Penal si sanctionata cu inchisoare de la trei luni la doi ani sau amenda.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

14 COMENTARII