17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal„Necazuri mari la intrarea in UE“

„Necazuri mari la intrarea in UE“

Ghicitoarea Violeta Fotescu din Târgu Jiu, experta in ghicitul in cafea si bobi, nu vede cu ochi buni aderarea României la Uniunea Europeana si avertizeaza ca aceasta s-ar putea amâna.


Violeta Fotescu are 38 de ani si ghiceste in cafea de la 25 de ani. Violeta este studenta la o facultate de teologie din Arad si pâna acum ceva vreme a lucrat ca stenodactilografa la Unitatea de Jandarmi din Bumbesti Jiu. Ghicitul este o traditie in familia ei, aceasta ocupatie având-o atât strabunica, cât si bunica femeii. Mama Violetei Fotescu nu a incercat niciodata sa isi faca o meserie din arta ghicitului, insa a ajutat-o pe fiica ei sa isi dezvolte capacitatile de a prevedea viitorul. Totul a inceput cu un vis, in urma caruia Violeta s-a hotarât sa isi urmeze destinul si sa le spuna celor de lânga ea ce le rezerva viitorul sau sa incerce sa le aline acestora suferintele.


O femeie i-a aparut in vis


Violeta sustine ca multi nu au crezut in puterile ei decât dupa ce prezicerile facute s-au implinit: „Intr-o seara, mi-a aparut in vis o femeie cu chip de inger si mi s-a adresat cum nimeni nu o mai facuse pâna atunci. Mi-a spus ca din dimineata urmatoare o sa ghicesc soarta intregii omeniri. Am incercat apoi sa ajut oamenii cu probleme. Tot ceea ce vedeam in cafea, indiferent de problema omului, se dovedea adevarat. Am vazut si moartea celor care veneau la mine si le-am spus ce li se va intâmpla. Multi nu m-au crezut. Altii au luat aminte. Fiecaruia cum ii da credinta Dumnezeu. Harul asta il folosesc numai pentru a face bine. Pot sa fac si descântece. Am primit oameni din toate colturile tarii. Eu fac si teologia si un preot de la Lainici mi-a spus ca nu este pacat ca ghicesc“, a povestit femeia.


„Vor fi niste probleme mari“


Violeta este sceptica in ceea ce priveste integrarea României in Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007: „Nu vad schimbari prea mari in tara si asta nu va fi bine pentru noi. Nu cred ca intram in Uniunea Europeana. Vor fi niste probleme mari – necazuri mari la intrarea in UE. Eu cred ca se amâna. In tara nu vor fi schimbari importante si asta va fi cauza. E ceva acolo, ca un hop, si nu vad cum o sa-l putem trece, ca nu e nimeni lânga noi si cei din tara nu stiu nici sa taca, si nici sa vorbeasca“, a spus ghicitoarea Violeta Fotescu din Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS