11.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalO biologa si un chimist compatibili 100%

O biologa si un chimist compatibili 100%

Sunt tineri, dar prin multa munca si ambitie s-au realizat atât profesional, cât si familial. Marian si Clara Isvoranu au descoperit secretul fericirii in cuplu: compatibilitatea 100% si dragostea.


Marian are 33 de ani si este seful Serviciului Implementari Politice de Mediu, din cadrul Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului Craiova. Este un tânar extrem de inteligent, cu o ascensiune profesionala remarcabila. Vorbeste cu mare drag despre activitatea profesionala, iar când aduce in discutie viata particulara i se lumineaza chipul. „Am fost pasionat de stiintele exacte, iar pentru chimie am facut un adevarat cult. Cred ca am avut dintotdeauna o formare intelectuala tehnica, nu imi placeau comentariile la literatura sau poeziile. Am urmat liceul, apoi Facultatea de Chimie si am continuat studiile cu un master pe tema calitatii mediului“, a povestit Marian Isvoranu.


Imediat dupa terminarea studiilor universitare, tânarul absolvent s-a angajat la Institutul Chimenerg SA, chimist. Dupa o jumatate de an, s-a mutat ca preparator la Facultatea de Chimie, din cadrul Universitatii din Craiova. A obtinut grade didactice universitare, ajungând chiar lector la aceasta facultate. In urma cu trei luni insa, a renuntat la catedra universitara pentru postul de sef la unul din compartimentele din cadrul Agentiei pentru Protectia Mediului Craiova.


Compatibilitatea, dragostea, comunicarea si diplomatia -secretele fericirii


Realizat pe plan profesional, barbatul a cunoscut fericirea si implinirea si pe plan sentimental. In urma cu sase ani, la o petrecere, Marian a cunoscut-o pe Clara.


Barbatul sustine ca l-au dat gata frumusetea fizica si maturitatea tinerei: „Am facut cunostinta cu ea si am inceput sa vorbim vrute si nevrute. In gândire era mult mai matura decât majoritatea fetelor de vârsta ei. In acea clipa m-am indragostit nebuneste de ea, am simtit ca este jumatatea mea“.


Dupa un an, aflându-se undeva la tara, pe marginea unui lac, Marian si-a luat inima in dinti si a cerut-o pe iubita lui de sotie. El avea 26 de ani, iar ea 21. Cu sprijinul parintilor care i-au sustinut din prima clipa, cei doi au organizat cununia civila. „Când am cerut-o in casatorie a acceptat din prima clipa. Ne-am cununat insa doar la Starea Civila, nunta am vrut sa o lasam pentru mai târziu. La cununie am fost extrem de emotionati, am avut lânga noi cele mai apropiate persoane. Din prima clipa intre noi doi a fost o compatibilitate 100%. Cred ca asta este si secretul fericirii, la care se adauga bineinteles dragostea sincera, comunicarea si diplomatia“, a mai spus Marian.


Desi isi petrec majoritatea timpului la serviciu, cariera profesionala contând foarte mult pentru amândoi, isi fac totusi vreme sa dea o fuga pâna la munte sau sa mearga in concedii departe de agitatia orasului. Muntele este pasiunea lor, in cele doua zile libere de Craciun nu s-au putut abtine sa nu dea o fuga la Straja, la schi. Revelionul din acest an este printre putinele pe care si le-au petrecut in Craiova, la un restaurant. Isi doresc ca anul 2006 sa fie cel mai bun pe care l-au avut vreodata si Dumnezeu sa ii ajute sa aduca pe lume un prunc sanatos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS