Acasă Local Gorj Mischie - audiat numai cu acordul medicului

Mischie – audiat numai cu acordul medicului

-

Politisti gorjeni nu au reusit sa il ancheteze pe Nicolae Mischie, care se afla internat intr-un spital din Bucuresti cu fractura la un picior. Prim-procurorul Parchetului de pe lânga Tribunalul Gorj, Gheorghe Emil Mota, a declarat ca Mischie va fi audiat chiar pe patul spitalului de o echipa de politisti. Daniel Craciun, seful Biroului de Cercetari Penale din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Gorj, a spus ca fostul lider pesedist gorjean nu a putut fi audiat pentru ca nu s-a obtinut aprobarea de la medicul care il are in ingrijire: „Nu putem sa intram in spital asa, oricum. Trebuie sa ne dea voie medicul. Mai trebuie sa fie prezent si avocatul lui, pentru ca fara acesta nu putem sa il audiem. Ar fi bine sa mearga si un procuror cu noi“.


Dosarul in care este cercetat Nicolae Mischie, doi oameni de afaceri, mai multi primari si functionari din Consiliul Judetean Gorj trebuia finalizat in urma cu mai mult de doua saptamâni, dar s-a tergiversat ca urmare a internarii in spital al fostului baron de Gorj. Nicolae Mischie a mai avut piciorul rupt in urma cu aproximativ doi ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

Gorj: Lucrări de asfaltare pe trei drumuri județene

După terminarea perioadei convenționale de timp friguros, a fost reluată execuția lucrărilor aferente celor trei obiective de investiții finanțate prin Programul Național...