Acasă Local Gorj Saptamâna negocierilor la PD Gorj

Saptamâna negocierilor la PD Gorj

-

Lupta pentru sefia Partidului Democrat Gorj a intrat in linie dreapta, cinci candidati primind avizul Biroului Permanent National pentru a intra in cursa pentru functia de presedinte. Un al saselea aspirant, inspectorul scolar general Liviu Andrei, a renuntat sa mai ceara avizul si s-a retras din cursa fara sa dea vreo explicatie.


Se asteapta ca si alti candidati sa renunte pâna la data alegerilor, care vor avea loc duminica, 4 decembrie. Echipele celor cinci ramasi in cursa negociaza intre ele si nu este exclus sa fuzioneze in urmatoarele zile. Cei cinci sunt Ionel Mantog – secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului, Daniel Gorgota – om de afaceri, Gheorghe Novac – directorul Directiei Silvice Gorj, Nicolae Cilibiu – seful de cabinet al prefectului Bejat si Gheorghe Catana – medic. Negocierile din aceste zile ar putea duce la formarea unor tandemuri care sa candideze pentru functiile de presedinte si presedinte executiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

Google publică rapoarte detaliate privind deplasarea persoanelor

Google a publicat, astăzi, o primă versiune a rapoartelor privind mobilitatea populației în contextul pandemiei COVID-19. Aceste rapoarte oferă date privind schimbările în mobilitatea...