11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjBâlci preelectoral la PD Gorj

Bâlci preelectoral la PD Gorj

Deputatul PD Marcel Romanescu, candidat la functia de presedinte executiv al filialei judetene, si-a trecut pe lista sustinatori din echipa celorlalti candidati.


Deputatul PD Marcel Romanescu a infiintat un grup de initiativa care sa ii sustina candidatura la alegerile programate in sânul Organizatiei Judetene pentru 4 decembrie. La câteva ore dupa ce au fost facute publice intentiile deputatului de a ocupa scaunul de presedinte executiv al filialei judetene si au fost nominalizati membrii echipei sale, o parte dintre acestia au inceput sa dezminta informatiile.


Doi dintre cei care s-au trezit inclusi in grupul de initiativa au dat comunicate in care isi afirma sprijinul pentru fostul pesedist, actual pedist, Ionel Mantog, secretar de stat in cadrul Ministerului Economiei si Comertului. Deputatul PD Marcel Romanescu nu si-a ascuns intentia de a-l sustine la presedintia PD Gorj pe inspectorul scolar general Liviu Andrei, numai ca acesta si-a retras recent candidatura.


Circ ieftin


Tânarul deputat a incercat sa se reorienteze catre un alt nume de pe lista de cinci candidati, insa nu a reusit sa formeze decât un grup de initiativa, constituit din pedisti care sa se sustina reciproc in ocuparea de functii in cadrul Biroului Judetean al PD. Zis si facut, insa membrii grupului amintit ori nu s-au hotarât pe cine sa sustina la sedia partidului, ori au fost inclusi pe lista grupului, fara sa fi participat la sedinta de constituire a acestuia.


In echipa lui Romanescu se afla Creola Enoiu, directoarea Spitalului Judetean din Târgu Jiu, precum si mai multi primari si viceprimari de comune din judet. Primii care au „cedat“ si s-au scos de pe lista lui Romanescu au fost Catalin Baros, presedintele organizatiei de tineret din Alimpesti, si Ion Biriboiu, viceprimarul din Turceni. „Nu am fost invitat sa particip la intrunirea grupului de initiativa si nu am avut cunostinta de demersurile acestui grup, in acest sens disociindu-ma de demersurile si initiativele acestuia. Mentionez ca sustin si fac parte din echipa domnului Ionel Mantog“, a afirmat intr-un comunicat Ion Biriboiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS