16.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalRenault facut KO de un microbuz

Renault facut KO de un microbuz

Un autoturism Renault a fost grav avariat, dupa ce s-a „infipt“ in spatele unui microbuz care incetinise, pentru a evita impactul cu alta masina. Ieri-dimineata, Cristi Bescheret, de 24 de ani, din Vinju Mare, se afla la volanul microbuzului Ford Transit si se indrepta spre Craiova, pe DN 56. La intrarea in comuna doljeana Radovan a observat ca masina care rula in fata sa a incetinit si a tras pe dreapta. „Am vazut ca soferul care rula in fata mea are probleme cu masina si vrea sa opreasca. Eu am incetinit putin si atunci am simtit o lovitura puternica din spate“, a povestit soferul microbuzului.


Coborind din masina sa vada ce s-a intimplat, Bescheret a observat ca Renaultul care rula in spate s-a oprit in masina lui. Impactul a fost atit de violent, incit microbuzul s-a ales cu sasiul rupt. La rindul sau, Renaultul a fost grav avariat, iar cel aflat la volan – Nelu Colita, de 31 de ani, din Galicea – a suferit o fractura de mandibula si mai multe traumatisme la nivelul toracelui. Victima a fost transportata cu o ambulanta la Spitalul de Urgenta Craiova, in vederea internarii.


Agentii Politiei Rutiere Bailesti au inceput cercetarile, pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului. Primele concluzii ale politistilor arata ca soferul Renaultului nu a pastrat distanta corespunzatoare fata de microbuz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS