24.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAcolitele lui Boerica, din nou in vizorul procurorilor

Acolitele lui Boerica, din nou in vizorul procurorilor

Doi procurori din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism din cadrul Parchetului instantei supreme, impreuna cu 15 jandarmi de la Brigada Speciala, au participat, ieri-dimineata, la o noua actiune legata de ancheta „Genica Boerica“, ne-au declarat surse judiciare.


Potrivit acestora, actiunea viza invitarea la sediul Parchetului a trei femei din Craiova, presupuse a avea legatura cu afaceristul craiovean, pentru a li pune bunurile sub sechestru asigurator si a li se aduce la cunostinta acest lucru.


Jandarmii de la Brigada Speciala au venit din Bucuresti in doua autospeciale, iar actiunea, care a avut loc in jurul orei 6.00, s-a desfasurat in liniste, nefiind necesara forta pentru aducerea femeilor la Parchet. Cu toate acestea, s-au luat serioase masuri de securitate, avind in vedere ca, in perioada de timp in care femeile s-au aflat in cladirea care gazduieste birourile procurorilor DIICOT, aceasta a fost inconjurata de un gard viu format din jandarmii bucuresteni. Desi cele trei femei presupuse a avea legatura cu afaceristul craiovean Genica Boerica au fost interpelate de anchetatori timp de patru ore (7.00 – 11.00), procurorii au refuzat sa dea detalii privind identitatea acestora, justificind ca „actiunea este in curs de derulare“, iar datele pe care ni le-ar fi putut furniza „ar putea periclita ancheta“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU