14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalA fost altoit cu lopata in cap de vecin

A fost altoit cu lopata in cap de vecin

Un barbat din localitatea Cimpeni a fost batut cu o lopata de vecinul sau, care a gasit momentul potrivit dupa trei ani in care cei doi nu si-au adresat nici un cuvint. Constantin Dumitru, de 49 de ani, din Cimpeni, se intorcea duminica de la cimp si cind a ajuns acasa a fost altoit cu lopata in cap de Mircea Sandu, care era suparat ca fiul lui Dumitru, Cristian, de 15 ani, se luase de fiica lui, la scoala.


„Copiii s-au certat la scoala, eu nici nu stiam. Duminica, pe la trei si jumatate veneam de la cimp, cu un snop de coceni in spinare. El, vecinu’, era la poarta cu o lopata in mina. Am trecut mai departe si am dat sa intru in curte si a strigat la mine, ca de ce se ia baiatul meu de fata lui. Nu l-am luat in seama pentru ca nu vorbesc cu el de vreo trei ani. Cind am intrat la mine in curte si am lasat snopul jos, linga gard, a venit pe la spate si m-a lovit cu lopata in crestetul capului. Am iesit la poarta si mi-a mai tras una, tot in cap“, povesteste Dumitru.


Barbatul spune ca in urma loviturilor primite a inceput sa se simta rau si, ingrijorat ca singele ii siroia din rana pe care o avea la cap, a rugat un vecin sa cheme salvarea, care a sosit in scurt timp si l-a dus la Spitalul de Urgenta din Craiova. Constantin Dumitru mai spune ca Mircea Sandu este un scandalagiu si nu se intelege cu nici un vecin de pe strada. De asemenea, Constantin nu vrea sa-l ierte pe vecinul sau pentru lopetile primite in cap si vrea sa depuna plingere la politie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS