Acasă Local Dolj Salahor decedat la locul de munca

Salahor decedat la locul de munca

-

Ion Draghici, de 45 de ani, din localitatea doljeana Racarii de Jos, muncea ca salahor marti impreuna cu colegii de echipa la o casa situata pe strada Brestei, numarul 617, al carei proprietar este Stan Brandibur. In jurul orei 14.20, in timp ce incerca sa goleasca betoniera, muncitorul a cazut din picioare. Colegii barbatului au anuntat imediat salvarea, crezind ca Ion s-a electrocutat cind a pus mina pe betoniera. Echipajul SMURD sosit la fata locului a incercat minute in sir sa-l resusciteze pe muncitor, dar totul a fost in zadar, iar la ora 14.45 au constatat decesul acestuia.


Cu toate ca oamenii au crezut ca lucratorul s-a electrocutat, cei de la SMURD nu au gasi nici un semn pe corpul barbatului care sa confirme acest lucru si nu exclud posibilitatea ca acesta sa fi facut stop cardiac. Nici colegii si nici oamenii la care lucra Ion Draghici nu stiu mare lucru despre el. „Nu stiu prea multe despre cei din echipa, pentru ca noi i-am gasit prin mica publicitate si ne-am inteles la pret cu seful lor pe care il cheama Gion si este din Racarii de Sus.Trebuia sa vina de luni la munca, dar, cum a plouat toata ziua, azi (marti – n.r.) s-au apucat de lucru“, a spus proprietarul constructiei in lucru. O echipa formata din politisti si un procuror a sosit la fata locului pentru stabilirea conditiilor in care s-a produs decesul muncitorului. De asemenea, a fost sesizat si Inspectoratul Teritorial de Munca Dolj, care incearca sa dea de urma angajatorului. Din primele verificari, inspectorii au aflat ca barbatul care i-a adus la munca pe oameni este un intermediar care le procura unor particulari mina de lucru ieftina. Cind au descoperit ca oamenii nu erau angajati la nici o firma, inspectorii au incetat verificarile. Corpul neinsufletit va fi transportat la morga pentru efectuarea necropsiei, in vederea stabilirii cauzei decesului barbatului din Racarii de Jos.

ȘTIRI VIDEO GdS

Craiovenii, buluc la piaţă

Pandemia de COVID-19 nu prea îi sperie pe craioveni din moment ce dau buluc în pieţele oraşului să se aprovizioneze. Cumpărăturile zilnice...