13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMischie a agresat un jurnalist

Mischie a agresat un jurnalist

Fostul baron de Gorj, Nicolae Mischie, a agresat marti un jurnalist pe holul Tribunalului Gorj, unde s-a desfasurat un nou termen al procesului in care fostul lider al PSD Gorj este judecat pentru contrabanda si incalcarea regimului armelor si munitiilor. Mischie s-a infuriat in momentul in care a observat ca era filmat de corespondentul PRO TV.


Ex-presedintele Consiliului Judetean Gorj s-a dus catre jurnalist si a inceput sa il apostrofeze si sa il opreasca sa il mai filmeze, punind chiar mina pe camera de luat vederi. „Ti-am dat eu voie sa ma filmezi? De ce ma filmezi? Nu iti e rusine? Ai vreo doaga lipsa? Du-te la tirnacop in minerit, nu stai la cersit aici. Nu esti in stare nici sa te barbieresti“, a rabufnit Mischie la adresa jurnalistului Gigi Ciuncanu. Acesta a filmat tot incidentul pe camera de luat vederi si se va gindi daca il actioneaza in judecata pe Nicolae Mischie.


Doi martori adusi de Mischie au fost amendati


Procesul lui Nicolae Mischie dureaza de la inceputul anului. Acesta a fost trimis in judecata de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Gorj pentru ca, intr-o vizita oficiala in Elvetia si-a achizitionat o arma de vinatoare, pe care a introdus-o apoi in tara fara sa o declare la vama si fara sa detina autorizatia necesara.


Din delegatia oficiala a facut parte si fostul prefect al judetului, Pantelimon Manta, acum deputat din partea Partidului Conservator Gorj. Acesta a fost audiat si a declarat ca a vazut arma de vinatoare pe care a achizitionat-o Mischie, dar nu a vazut cind a adus-o in tara. La procesul de marti au fost chemati sa depuna marturie fostul sofer al lui Mischie si fostul director al Directiei Silvice Gorj, care au primit amenzi din partea instantei pentru ca nu s-au prezentat sa depuna marturie.


Mischie a mai fost trimis in judecata de PNA pentru fapte de coruptie. Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Gorj, dar PNA a cerut stramutarea dosarului la o alta instanta din tara. Dosarul cuprinde citeva mii de pagini de documente, declaratii si alte acte ce reprezinta probe impotriva lui Mischie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS