16.4 C
Craiova
luni, 13 iulie, 2020
Știri de ultima oră Local Barbat fara identitate la Spitalul de Urgenta Craiova

Barbat fara identitate la Spitalul de Urgenta Craiova

Un barbat care nu poate da prea multe indicii despre cum se numeste, ce virsta are si unde locuieste a fost adus luni, cu o ambulanta, la Spitalul de Urgenta din Craiova. Acesta a fost internat la Sectia de neurochirurgie, iar medicii nu i-au putut stabili identitatea. Se pare ca tinarul sufera de o boala psihica si nu isi aminteste mai nimic despre el. De asemenea, are un deficit de vorbire, facindu-se cu greu inteles de cei din jur.


Tinarul spune ca se numeste Florin, este din localitatea Brebeni si ca are trei ani. Despre familia sa poate spune ca mama se numeste Nina, iar tatal Otiu si ca mai are acasa cinci frati, rostind tot felul de nume, care nu se stie daca sint intr-adevar ale celor din familia sa. Tinarul zice ca vrea sa mearga cit mai repede acasa, chemindu-si mereu mama in ajutor. Medicii si colegii de salon l-au indemnat sa ramina in spital pina cind vor fi gasiti parintii sau se va lua legatura cu politia din localitatea de domiciliu, pentru a putea ajunge in siguranta acasa. Cei din spital mai spun ca, in momentul in care a fost luat de ambulanta, olteanul se afla sub influenta bauturilor alcoolice si a cazut, lovindu-se la cap si pierzindu-si cunostinta, dar in prezent este in afara oricarui pericol. Marea problema este ca ar trebui externat, dar fiind bolnav psihic, medicii nu pot sa-l lase in strada.


Tinarul este din Brebeni


Tinarul este din localitatea Brebeni, judetul Olt, unde locuieste cu familia sa. „Sint oameni amariti, isi duc traiul de pe o zi pe alta, muncind cu ziua pe la cei din sat. El isi face veacul pe la birtul din sat, unde capata ceva banuti, pentru ca mai da cu matura, stringe sticlele de pe mese. La final de saptamina isi permite sa mai bea cite un sprit, probabil ca asta s-a intimplat si acum“, a spus Ovidiu Ghita, agent la Postul de politie din localitatea Brebeni. Politistul a mai spus ca nu crede ca familia are posibilitatea sa ajunga in Craiova, sa-si ia fiul acasa. Acesta a promis ca ii va anunta pe parinti unde se afla Florin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Atmosferă de vis în Bănie. Fanii au cântat și...

Așa echipă, așa suporteri! După ce alb-albaștrii...

ȘTIRI GdS

„U“ Craiova – FCSB 2-1 | Alexandru Cicâldău: Am...

Alexandru Cicâldău, marcatorul de serviciu al Universității Craiova în ultima perioadă, se bucură foarte mult pentru victoria cu FCSB.

„U“ Craiova – FCSB 2-1 | Dan Nistor: Sper...

Mijlocașul Universității Craiova, Dan Nistor, a sărbătorit cu un gol în poarta FCSB-ului cel de-al 300-lea meci din Liga 1.

„U“ Craiova – FCSB 2-1 | Cristiano Bergodi: Avem...

Strategul Universității Craiova, Cristiano Bergodi, a fost încântat de victoria înregistrată în fața FCSB-ului, o echipă pe care o respectă foarte mult....

Universitatea Craiova – FCSB 2-1 | Bogdan Vintilă: Trebuie...

Antrenorul formației FCSB, Bogdan Argeș Vintilă, consideră că echipa sa nu merita să piardă duminică seară, scor 1-2, în Bănie, în fața liderului Universitatea Craiova.

Horoscop

BerbecO zi cu distracții și voie bună. Sunteţi pus pe șotii, aveţi chef de aventuri, dar şi cu ceva iz de amor....

Bancul zilei

Un tânăr, la petrecerea de Anul Nou, se întoarce către prietenul lui și îi cere o țigară. Acesta îi spune: