5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBarbat fara identitate la Spitalul de Urgenta Craiova

Barbat fara identitate la Spitalul de Urgenta Craiova

Un barbat care nu poate da prea multe indicii despre cum se numeste, ce virsta are si unde locuieste a fost adus luni, cu o ambulanta, la Spitalul de Urgenta din Craiova. Acesta a fost internat la Sectia de neurochirurgie, iar medicii nu i-au putut stabili identitatea. Se pare ca tinarul sufera de o boala psihica si nu isi aminteste mai nimic despre el. De asemenea, are un deficit de vorbire, facindu-se cu greu inteles de cei din jur.


Tinarul spune ca se numeste Florin, este din localitatea Brebeni si ca are trei ani. Despre familia sa poate spune ca mama se numeste Nina, iar tatal Otiu si ca mai are acasa cinci frati, rostind tot felul de nume, care nu se stie daca sint intr-adevar ale celor din familia sa. Tinarul zice ca vrea sa mearga cit mai repede acasa, chemindu-si mereu mama in ajutor. Medicii si colegii de salon l-au indemnat sa ramina in spital pina cind vor fi gasiti parintii sau se va lua legatura cu politia din localitatea de domiciliu, pentru a putea ajunge in siguranta acasa. Cei din spital mai spun ca, in momentul in care a fost luat de ambulanta, olteanul se afla sub influenta bauturilor alcoolice si a cazut, lovindu-se la cap si pierzindu-si cunostinta, dar in prezent este in afara oricarui pericol. Marea problema este ca ar trebui externat, dar fiind bolnav psihic, medicii nu pot sa-l lase in strada.


Tinarul este din Brebeni


Tinarul este din localitatea Brebeni, judetul Olt, unde locuieste cu familia sa. „Sint oameni amariti, isi duc traiul de pe o zi pe alta, muncind cu ziua pe la cei din sat. El isi face veacul pe la birtul din sat, unde capata ceva banuti, pentru ca mai da cu matura, stringe sticlele de pe mese. La final de saptamina isi permite sa mai bea cite un sprit, probabil ca asta s-a intimplat si acum“, a spus Ovidiu Ghita, agent la Postul de politie din localitatea Brebeni. Politistul a mai spus ca nu crede ca familia are posibilitatea sa ajunga in Craiova, sa-si ia fiul acasa. Acesta a promis ca ii va anunta pe parinti unde se afla Florin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS